G4Media.ro

PSD: Cu PSD la guvernare, Romania a intrat în NATO și Uniunea…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

PSD: Cu PSD la guvernare, Romania a intrat în NATO și Uniunea Europeană, a scăpat de MCV și este gata să adere la Schengen! Cu USR la guvernare, Romania a fost într-un permanent blocaj și a mers din criză in criză

PSD susține, joi, într-o postare pe pagina de Facebook, că, atunci când a fost la guvernare, România a intrat în NATO și UE, a scăpat de MCV și este gata să adere la Schengen, în timp ce atunci când s-a aflat USR la guvernare, Ronmânia a fost într-un permanent blocaj și a mers din criză in criză.

Reacția PSD vine după ce Cătălin Drulă, președintele USR, a prezentat joi în Piața Victoriei Cartea Neagră a guvernării PSD-PNL, un raport critic al activității Guvernului la un an de la preluarea mandatului.

„Cu PSD la guvernare, Romania a intrat în NATO și Uniunea Europeană, a scăpat de MCV și este gata să adere la Schengen! Cu USR la guvernare, Romania a fost într-un permanent blocaj și a mers din criză in criză. Faptele sunt clare! Cu PSD la guvernare, România a îndeplinit toate standardele europene în privința justiției! Iar această evoluție este confirmată prin adoptarea noilor legi ale justiției și de faptul că, recent, Comisia Europeană a eliminat țara noastră din monitorizarea prin vechiul Mecanism de Cooperare și Verificare.

Marii anticorupți de la USR, care combat corupția doar pe Facebook și doar când e la alții, nu au reușit nimic. Nici nu e de mirare: ce performanțe pe zona justiției pot avea politicienii care fac acum scut în cazul colegilor lor penali, precum primarii Coliban de la Brașov și Clotilde Armand de la Sectorul 1 din București.

Adevărul este simplu și dur: USR este disperat că România a scăpat de MCV și are o șansă uriașă de aderare la spațiul Schengen. Calculul lor cinic este că asemenea realizări le diminuează lor șansele unor disperate manevre politice interne! Iar pentru această meschinărie politică sunt capabili de orice. Inclusiv să folosească ranga împotriva intereselor naționale ale țării!”, a susținut PSD în replică.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

43 comentarii

  1. Doar cine e trol îi intelege in adevarul lor pe P$Diști.
    E mai ușor sa poti câștiga ușor decât sa muncesti pentru salariul lunar legal fara alte „posibilitați”.
    P$d nu ar aduce vorba despre psihologi pentru ca nu au nevoie de ei

    • Cu psd/usl la guvernare ( ultimii 32 de ani) , Romania e tot codasa Europei.
      USR a fost la guvernare cateva luni, in miñoritate, si sunt vinoati de asta. 😂😂😂
      Prinde la pòporul de iď iòti USL

    • USR-istii ăștia ne-au cam încurcat rău în ultimii 3-jde ani !🙈

  2. Haha oh wow, am văzut chiar ieri o postare la mișto pe Facebook în care zicea cineva că am intrat în NATO, UE etc sub diferiți infractori pesediști (& friends) și ia uite că PSD-ul a luat-o în serios 😂

    • Din 2004 si pânã n 2007 (anul aderãrii UE,la pachet cu tovarãsii Bulgari) au fost Tãri si cu Bãse la conducere .. Cât despre NATO .. sã multzumeascã CDRului (1996-2000),cãci atunci s au deblocat si demarat negocierile ptr aderarea la NATO. 🍾🗽💣💣💣💣🇷🇺👹

  3. 🌹🌹🌹

  4. Ce spun este adevărat.
    Să aibă putere de muncă pentru viitoarele realizări.

  5. Nu prea inteleg cui se adreseaza pesedeul cu glumitele astea. Votacii lor sunt spalati pe creier si habar n-au de ue, nato, schengen.,, iar tovarasii intru rele sunt mai degraba nostalgici dupa ceausescu si ‘uresese’, deci cui vorbeste pesedeaua despre intregari in structurile lumii libere? Ca cei care cu adevarat stiu ce inseamna apartenenta la aceste structuri nu vor vota in veci pururea cu partidul de hoti al bolsevicului iliescu.

  6. Doamne ne-ai miluit destul cu megalomani ăștia roșii, iarta-ne și duiiiii în spovedanii / bejenie/ recluziune.

  7. Ura ura ura trăiască PSD-ul ca el ne duce pe culmile succesului. Votăm PSD-ul.

  8. PSD si-a dorit integrarea In UE si NATO crezand ca vor putea fura si de acolo o gramada de bani.
    Dar n-a fost chiar asa, a iesit scandal cand au fost prinsi la furat! 🙂
    PSD a uitat ca ameninta cu iesirea din UE cand era criticat ca distruge justitia? Ca nu luau banii europeni pentru ca nu puteau fi furati? Ca nici acum nu fac reforme si vom pierde alte fonduri europene?
    Daca-l eliminam din lista pe Draknea, erau aceiasi pesedisti si atunci: si Ciolacu, si Firea, si Grindeanu, si Tudose etc.

    • Acum .. împreunã cu PNaL si Iohãnnicã ciordesc mai mult si mai bine ca niciodatã (zeci,sute de miliarde de € ) .

  9. ce face PSD e ca exploateaza doua realitati banale :
    – romanu’ are constiinta civica si memoria unui peste de acvariu
    – tara inainteaza pe spetele schengen si MCV datorita unui context anume si a faptului ca ai nostri politicieni nu ca au manifestat vreo politica reformatoare, dar au fost cat trebuia de ne-penali incat sa nu mai fim ocoliti o tura.

  10. Cu psd/usl la guvernare ( ultimii 32 de ani) , Romania e tot codasa Europei.
    USR a fost la guvernare cateva luni, in minoritate, si sunt vinoati de asta. 😂😂😂
    Prinde la poporul de idiòti USL

    • Nu numai că e codașa Europei, asta nu e neapărat o rușine în sine, cineva trebuie să fie pe ultimul loc.
      Dar măcar, naibii, să se vadă că tragem și noi în direcția cea bună, că ne zbatem. Noi tot cu miloaga, cu indolența, lenea și corupția defilăm. Tot ce s-a întâmplat bine în țara asta s-a întâmplat în ciuda conducătorilor (PSD, PNL) și nu datorită lor.

  11. Cu psd/usl la guvernare ( ultimii 32 de ani) , Romania e tot codasa Europei.
    USR a fost la guvernare cateva luni, in minoritate, si sunt vinoati de asta. 😂😂😂
    Prinde la poporul de iď iòti USL

  12. Sa sustii ca ne-au bagat in UE si NATO Nastase si Iliescu inseamna sa fii ori prost ori rau intentionat.
    Astia au acceptat intrarea in UE si NATO, nu si-au dorit-o. Au fost fortati de imprejurari, si atat.
    Iliescu in primele minute cand a ajuns la putere nu a avut alt gand decat sa sune la Moscova, ca sa le spuna el „cine suntem si ce vrem”
    Pacat ca nu l-au lasat cei din jur! Am fi auzit chestii interesante.
    Acum PSD se lauda ca ne-a bagat in UE … avand acum in frunte un presedinte de partid fost bisnitar care si-a obtinut certificat de revolutionar fara revolutie.
    Coruptia – marca inregistrata PSD.
    Toata tarasenia cu Shengen nu este din cauza ca frontiere, e mai mult din regretul statelor UE ca au primit atunci Romania condusa de un rusofil notoriu („marginalizat” de ceasca printre altele si pentru ca era rusofil si un oportunist) si de unul dintr-o familie apartinand nomenclaturii pcr – dintre cei aflati la putere in momentul revolutiei (sau ce-o fi fost).

  13. Alo, breten Marsel? Mei, bag seama bartid USR un fel de Draq-gol , Allah iertat la mine, pentru PSD ! Să sc.uip in sân când vedem…!
    Aleikum Salaam!”

  14. A scapat de MCV in 15 ani!!! Rog specialistii PSD sa spuna cat timp au fost la guvernare nenorocitii de la USR si daca au avut majoritate, sa poata vota si aproba singuri ceva.

  15. Da, cu voi la guvernare, dar… după ce terenul fusese pregătit bine de PNȚcd. Se vede că n-a dispărut comunismul din voi: pentru toate relele vinovați sunt alți, nu voi, iar pentru toate ”succesurile” meritul este al vostru, deși alții au muncit iar voi ați mereu contra. Nu mai păcăliți decât pe păcălicii voștri.

  16. … o gașcă de derbedei hoți!

    • Parerea mea este ca apartenenta Romaniei de UE e doar o chestiune fireasca de bun simt si n-are nicio legatura cu partidu’ cata vreme noi am fost tolerati si nu ravniti iar in ceea ce priveste Nato, la fel, dupa caderea cortinei de fier era o chestiune de logica elementara ca alianta nord atlantica sa-si consolideze pozitia pe flancul estic, chestiune care, la fel, nu este legata de activitatea politica a vreunui partid ci de context geopilitic.
      O alta chestiune de context este amplasarea sediului acestui partid cam la o aruncatura de bat de ambasada Rusiei, stat sponsor al terorismului.
      Mda…. merituosi baieti… zece august, mineriadele, colectiv si asa mai departe…

  17. Orice psiholog cataloghează acest mic ” alint” al psd că denotă nesiguranță și dorința de a primii laude . Nu contează că adevărul este trunchiat și de cele mai multe ori opus celor afirmate .
    Cât privește faptul că se compara cu un partid cu pondere mica in parlament, ne indică aceiași nesiguranță și că ciumații roșii știu anumite lucruri pe care , noi cei de rând nu avem informații .
    Să mă explic : ” spune-mi cu cine te compari ca să-ți spun cine ești ” , zice o vorbă din străbuni . Și bine zice . Zicerea a fost spusa pentru a tempera lăudăroșii care aveau tendința de a se compara cu mediocrii și nu pe premianți !
    În cazul nostru este de neînțeles cum PSD ul se compara cu un partid de circa 10 % ! Ce îi determină să intre în competiție cu aceștia , atâta timp cât ei evoluează într-o liga superioara ( numeric , că de calitate nici nu poate fi vorba ) ?
    Se tem de ofensiva permanenta a USR ,sau se tem de adevărurile pe care le aruncă în permanență în obrazul ( tare gros ) lor ?
    Sau știu de o evoluție spectaculoasă a intențiilor viitoare de vot și-n acest caz poate fi o motivare a acestor atacuri permanente ale PSD la adresa USR .
    Orice altă variantă este stupid abordată și arată cat de inabili sunt pesedistii pe zone pe care le ignoră sau le privesc cu superioritate .
    În schimb când vorbim de hoție , furt , agresiuni verbale și fizice , pensii speciale total și integral nemeritate, sunt profesioniști . Pot fi și mai buni . PNL și iohannis se chinuie sa – i prindă de la urmă . Dacă totuși insistă pot fi ei noii lideri .

  18. pesede 💩💩💩💩💩a vandut , a dezmembrat si vandalizat industria…economia …si irigatiile terenurilor agricole …sub pesede 40% din terenurile agricole au ajuns in proprietatea olandezilor, danezilor, italienilor, arabilor…rompetrol a fost ,,privatizat,, pe nimic…siderurgia si metalurgia a fost data pă mana rusilor…pă spaga…sub pesese au fugit scarbiti din romania milioane de romani!!!…..sub pesede sintem tara cu cei mai multi politicieni si ministri corupti…condamnati la inchisoare…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️cea mai corupta si saraca tara din ue…‼️‼️‼️‼️‼️‼️fara opozitie azi eram belarus sau republica moldova…cocosati dă teroristii muscali….‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  19. Ce tupeu porcesc au ăștia. Ei de 32 de ani au făcut România țăndări dar au numai succesuri. La ăștia se trage pe nas in grup ? Oarba după voi hoților !!!

  20. Partidul comunistilor, securiostilor ,hotilor. prostilor si incompetentilor PSD a guvernat mai pe fata mai ascuns (Guvernul Tariceanu minoritar Tariceanu )peste 28 de ani din cei 33 de democratie. si au diastrus si furat Romania.USR a fost parte a unei aliante tripartite timp de doar 6 luni.PSD este singurul partid cu doi premieri (sefi ai PSD) prinsi furand si condamnati (Adelu Nastase este recidivist), cu ministri, parlamentari aflati in aceiasi situatie.Asa ca ptr Romania si ptr toti romanii ar fi tare bine daca PSD ar disparea .

  21. Vomez P SD! Votaț și voi.

  22. Cu PSD la guvernare romanii si-au pierdut demnitatea si sperantele. Cu PSD la guvernare romanii au plecat din Romania (exod unic in lume pentru un stat neafectat de razboi sau vreo calamitate). Cu PSD la guvernare romanii si-au pierdut valorile si principiile, furtul, minciuna, nesimtirea, aroganta, impostura, slugarnicia, etc. au devenit normalitate. PSD a omorat mandria de a fi roman. Cu PSD la guvernare suntem codasii Europei, cu PSD la guvernare suntem o mare rusine. Suntem o rusine ca votam PSD, suntem o rușine ca am dat acestor derbedei dreptul nostru la o viata normala. Suntem o rusine ca am renuntat sa mai luptam.

  23. România putea fi și mai sus, dacă nu avea partide precum pntcd, PNL usr in special.

    • IQ-ul e in scadere drastica pe planeta, se imparte la 8 mld (in crestere) !
      Hai, fuga la Kiseleff nr. 10, sa iti ridici rublele!
      Ps: ce au folosit la spalarea celulelor gliale?

    • Ce va mai place vouă comuniștilor , partidul unic . Un sfat : urmează-l pe ceausescu la propriu și la figurat . Tuturor le va fi bine .

  24. Încă un delir marca PSD! Scârbos partid, plin de corupți, ticăloși, incompetenți!

  25. Ipocrizie tipică,marca USR.

  26. a se citi „in ciuda sabotajelor PSD” Romania a ramas in UE si e pe cale sa intre in Schengen

  27. Să trăiască că de 32 de ani eu stau doar pe băutură și nu muncesc că îmi da ajutor social.

  28. Cine a adus tara in halul asta? PSD! Cine voteaza PSD? Se stie!! In ’89 doar exportam orice,acum importam orice ptr.ca nu mai producem nimic. De ce? Sa raspunda PSD.

  29. România e târâtă de UE. Corupția e atotprezentă iar instituțiile statului cu greu ar lua notă de trecere. Dacă mâine ne vopsim cu negru pe față și translatăm România în Africa în maxim 5 ani egalam ca situație pe Somalia.

  30. Cine mă PSD-ul cel mai tare din parcare care ameninta că este de la guvernare daca se da mai mult de 10% la pensionari parca ar da din bani lor PNL-ul mai generos spune că da 15% dar nu vrea PSD cum sa se mărească punctul de pensie cu 15% ce ii facem pe naivi ăștia milionari dacă vreți să rămânem la guvernare nici ca voi nici ca noi 12,5 dacă vreți daca nu pa și la revedere cel mai mare partid din Rominica a ajuns sa se vaite că o rapandula

  31. Cu voi la guvernare, murim in accidente pe strazi pline de gauri, murim arsi prin spitale, murim in case de foame si de frig. De cand ati pus stapanire pe Romania, va lafaiti in lux impreuna cu familiile voastre in timp ce copiii nostri ne’au parasit pt un trai decent in strainatate.