G4Media.ro

Herson scurtează restricțiile de circulație pe timpul nopții pentru a sprijini eforturile…

sursa foto: Armata Ucrainei

Herson scurtează restricțiile de circulație pe timpul nopții pentru a sprijini eforturile de deminare

Autoritățile din orașul ucrainean Herson, recent eliberat, au scurtat restricțiile de circulație pe timpul nopții pentru a ajuta la deminare după retragerea forțelor rusești, relatează CNN.

Forțele ucrainene au pătruns vineri în Herson în timp ce trupele rusești s-au retras în est, oferind o victorie majoră Kievului și marcând unul dintre cele mai mari eșecuri pentru președintele Vladimir Putin de la începutul invaziei sale.

La sfârșitul săptămânii, orașul a introdus un stare de asediu între orele 17.00 și 8.00, ora locală, pentru a asigura siguranța locuitorilor. Oamenilor li s-a interzis să se afle pe străzi și în alte locuri publice din Herson în acele ore.

Acesta a fost redus acum la 7 p.m. – 6:30 a.m., pentru a contribui la noile măsuri de siguranță, în special la îndepărtarea minelor.

Administrația orașului Herson a declarat pe Telegram: „Restricțiile de circulație au fost schimbate pentru a realiza măsuri de stabilizare pe teritoriul dezocupat al așezărilor din comunitatea teritorială a orașului Herson, în special, deminarea acestui teritoriu și luarea de măsuri pentru siguranța populației civile din comunitate.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...