G4Media.ro

TAROM introduce mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti-Chişinău din 24 septembrie /…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

TAROM introduce mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti-Chişinău din 24 septembrie / Preţuri de la 85 de euro

TAROM introduce mai multe zboruri pe relaţia Bucureşti-Chişinău, începând din 24 septembrie, preţurile pentru un bilet începând de la 85 de euro/segment, a anunţat joi operatorul aerian naţional, relatează Agerpres.

Compania va opera zboruri suplimentare în fiecare weekend, ajungând la 21 de zboruri pe săptămână dus-întors.

„Compania TAROM a decis să vină în întâmpinarea creşterii de trafic pe relaţia Chişinău-Bucureşti, prin suplimentarea zborurilor. Modificările în programul de zbor încep din 24 septembrie, dar pasagerii pot începe să achiziţioneze bilete, inclusiv pentru frecvenţele suplimentare începând de astăzi”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, preţurile pentru un bilet către sau dinspre Chişinău încep de la 85 de euro/segment cu transportul unui bagaj de cală de 23 de kg şi a unui bagaj de mână de 8 kg, gratis. Toate taxele sunt incluse şi, suplimentar, TAROM oferă serviciul de check-in gratuit.

„TAROM este operatorul tradiţional care a menţinut vie conexiunea dintre Chişinău şi Bucureşti. Operăm pe această relaţie din 1997. Pentru că un procent semnificativ dintre pasageri folosesc serviciile noastre pentru a se conecta la reţeaua de rute operate de TAROM, am decis să le oferim mai multă flexibilitate prin introducerea noilor zboruri. În continuare, rămânem cea mai bună ofertă pe această rută, cu toate serviciile integrate în preţ, fără costuri ascunse”, a declarat Monica Cramer, director comercial TAROM.

TAROM asigură conexiuni flexibile pentru pasagerii din Republica Moldova care pot ajunge, prin Aeroportul Otopeni, la 20 de destinaţii externe, dintre care 5 în Orientul Mijlociu, sau la oricare dintre cele 7 destinaţii interne care fac parte din portofoliul de operare al companiei naţionale.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...