G4Media.ro

Proiectil exploziv de calibrul 76 de milimetri, ridicat din curtea Spitalului de…

surs foto:ISU Sibiu

Proiectil exploziv de calibrul 76 de milimetri, ridicat din curtea Spitalului de Psihiatrie din Sibiu

Un proiectil exploziv de calibrul 76 de milimetri a fost ridicat, marţi, de pirotehnicienii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu din curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiu. Muniţia a fost găsită în timpul unor lucrări, relatează news.ro

Potrivit ISU Sibiu, echipajul pirotehnic  a intervenit în municipiul Sibiu, pe strada Doctor Dumitru Bagdazar, în curtea unei unităţi sanitare, pentru a ridica un element de muniţie găsit în urma efectuării unor lucrări exterioare.

”Specialiştii pirotehnici au identificat un proiectil exploziv calibru 76 mm, care a fost ridicat şi depozitat în vederea distrugerii ulterioare”, a precizat sursa citată.

Persoanele care găsesc muniţie rămasă neexplodată sunt sfătuite să nu atingă acele elemente, să nu le lovească şi să nu le mişte din loc, să nu încerce să le demonteze componentele, să nu le transporte şi depoziteze în locuinţe, la locul de muncă ori în depozite de fier vechi. În astfel de cazuri, oamenii trebuie să anunţte ISU sau Poliţia prin apel pe numărul unic de urgenţă 112, pentru a interveni în vederea ridicării şi distrugerii acestor elemente.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. ‘”un nebun taia cu polidiscul o bomba , trece un om si-l intreba ?- bai esti nebun, daca explodeaza ? – e , mai am una !”