G4Media.ro

Toni Greblă: Vom da amenzi dacă Primăria Sectorului 1 nu va pune…

Foto: Ovidiu Micsik/ Inquam PHotos

Toni Greblă: Vom da amenzi dacă Primăria Sectorului 1 nu va pune în aplicare hotărârile aprobate de Consiliul Local

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, spune că va da amenzile prevăzute de lege în cazul în care Primăria Sectorului 1 nu va pune în aplicare hotărârile aprobate de Consiliul Local.

„Un proiect de consiliu local are valoarea unui act normativ, a unei legi. Hotărârea trebuie însă pusă în executare de către executiv, adică de către primar şi aparatul primăriei (…) Este o activitate la care primarul este obligat. Eu am atacat şi am dat termene, să pună în aplicare acele hotărâri, după care voi aplica amenzile prevăzute de lege”, a spus prefectul, în emisiune la Realitatea Plus, citat de Agerpres.

Toni Greblă a precizat că a transmis primăriei termene pentru remedierea unor aspecte, inclusiv legate de faptul că unele proiecte de hotărâre nu sunt incluse pe ordinea de zi.

„Am multe sesizări din partea consilierilor – a cetăţenilor, dar şi a consilierilor Sectorului 1. Eu am atacat inclusiv în contencios administrativ unele dispoziţii ale primarului Sectorului 1 şi unele hotărâri ale Consiliului Local. Am dat de asemenea termene de a remedia ceea ce făcuse greşit sau ceea ce nu făcuse, pentru că unele proiecte de hotărâre de consiliu local nu le pune pe ordinea de zi. Şi din acest punct de vedere, cred că în ultimele două luni s-au făcut multe în acest sens. Şi o să mai fac”, a spus el, citat de Agerpres.

Precizările au fost făcute după ce consilierul local PNL Adrian Oianu a criticat-o pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, pentru faptul că nu implementează unele hotărâri de consiliu local.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

22 comentarii

  1. Tu ala care luai spaga rochii, oua de strut, nu faci tu matalutza scandal la guvern ca nu organizeaza alegerile la sectorul in care primarul pesede e la puscarie?

  2. Greblă ăsta e mai destept decat o lopată

  3. Cànd fura Tudorache din bani publici, ca să-și cumpere diamante, PSD doar îl lăuda.

    • Asta e spagar de meserie, doar ii cauti numele si gasesti sume de 500k de euro, 800k de euro…

    • Vedeți-vă de zdre.anța voastră care a dat un tun de 100 de milioane de euro acum nici o lună, lăsați hoții mărunți, ăștia care fură 500 de mii de euro. Voi ați furat 100 de milioane într-o zi.

    • Franțuzoaica trebuie să respecte furtul traditional românesc !

    • Prejudiciul provocat de Tudorache sectorului 1 e de 944 milioane de lei, un record. Eugen e sclavete PSD.

  4. mwe se scrie corect. sau placutza swedeza

  5. Stiti cum actioneaza hienele?

  6. Metoda asta se folosește și în parlament ; punerea pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâre ( sau de lege) e o mare șopârlă a democrației reprezentative, o metodă de a aburi prostimea. Sunt zeci de proiecte care așteaptă la coadă pentru vot , dar nu există o lege după care sa fie supuse efectiv la vot. Așa e în orice democrație reprezentativă (cu perje ) !

  7. Grebla=gunoi

  8. Ce hotarari, Grebla, ca m-am uitat la niste sedinte de Consiliu Local de la Sectorul 1 si 99% din timp mafia PSDPNL vota doar contra proiectelor primarului. Proiect de instalare de statii de incarcare electrice cu bani de la UE. Vot negativ al consilierilor. Proiect de instalare din fonduri UE de pubele de colectare selectiva a deseurilor. Vot negativ al consilierilor. Proiect de construire a unei scoli. Vot negativ al consilierilor. Dare in folosinta a unei parcari care are toate avizele. Vot negativ al consilierilor. Singura grija a consilierilor PSDPNL e cum sa dea sute de milioane degeaba anual, timp de 25 de ani, firmei Romprest.

  9. Nu le-o fi rușine ăstora să își mai arate meclele obosite oamenilor pe care i-au furat timp de 30 de ani?????🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  10. Grebla politician sulfuros isi apara fratii din USL 💩

  11. Fostul acuzat de coruptie si facut scapat de justitia romana da acum amenzi… Coalitia functioneaza – cum spune K.J.