G4Media.ro

39 de milioane de lei de la guvern pentru modernizarea patinoarului din…

sursa foto: gov.ro

39 de milioane de lei de la guvern pentru modernizarea patinoarului din Gheorgheni (Harghita)

Guvernul a aprobat finanțarea lucrărilor de modernizare a patinoarului din Gheorgheni (județul Harghita) cu 42 de milioane de lei, potrivit unei hotărâri publicate în Monitorul Oficial. Lucrările vor fi realizate de Compania Națională de Investiții, subordonată Ministerului Dezvoltării și vor dura 29 de luni.

Guvernul României va suporta cheltuieli de 39,7 milioane de lei, iar Primăria Gheorgheni va plăti 2,3 milioane de lei, potrivit actului adoptat de executiv.

La finalul lucrărilor de modernizare, patinoarul va avea o capacitate de 2.128 de spectatori.

Finanțarea obiectivului sportiv din Gheorgheni vine pe fondul unui program extrem de agresiv al guvernului Ungariei de investiții în obiective sportive, economice și sociale din Transilvania.

Patinoarul Artificial din Municipiul Gheorgheni a fost construit în perioada 1977-1982 și, datorită structurii de bază a acoperișului, construită din 17 arce lamelare din lemn stratificat, reprezintă o valoare arhitecturală semnificativă și unică nu numai la nivel regional, dar și la nivel național, potrivit notei de fundamentare.

Municipiul Gheorgheni are o populație de circa 18.000 de locuitori.

Sedinta de Guvern / Foto: gov.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

  1. Aha, va zica toti locuitorii comunei Gheorgheni trebuie sa devina patinatori! Fir-ati ai dracului de hoti ordinari, oamenii in Covasna o duc vai mama lor de saracie si lipsa de servicii, si voi le faceti patinoar! Sa va duceti dracului toti psd-draknea-alde-udmr, AMR 33, si maine-i AMR 32, atata doar!

  2. DA-LE DRACU’ DE SPITALE!!

  3. Ba, voi va dati seama ca un pationar de dimensiuni medii, decent facut de la 0, costa undeva la 10 milioane de euro ? Si Guvernul Romaniei da 8.5 milioane plus ce da Primaria Gheorgheni ? Sa fie cumva mita pentru a cumpara voturile UDMR? Ba mai mult, intr-o comuna cu 18k de locuitori, capacitatea e de aproape 3k de spectatori ? Bravo, obiectiv strategic. .

  4. copiii bolnavi de cancer nu au medicamente in spitale.

    totul pentru infractori. nimic pentru tara.

  5. Mita pentru UDMR