G4Media.ro

Donald Tusk, despre Ungaria și Polonia: Au promis mai puțină libertate, dar…

Donald Tusk, despre Ungaria și Polonia: Au promis mai puțină libertate, dar mai multă siguranță și securitate. Și și-au ținut promisiunea, dar numai prima jumătate din promisiune

Fostul Președinte al Consiliului European, Donald Tusk, ironizează autorităție din Ungaria și Polonia în privința politicilor antidemocrate sporite în criza provocată de pandemia de covid, în timp ce ambele țări bat în continuare recorduri tragice la număr de cazuri de persoane infectate cu Covid și în privința numărului de decese.

„Ungaria și Polonia bat recorduri tragice în privința cazurilor noi de covid și deceselor. Democrațiile anti-liberale în acțiune! Au promis mai puțină libertate, dar mai multă siguranță și securitate. Și și-au ținut promisiunea, dar numai prima jumătate din promisiune”, a comentat Donald Tusk pe contul său de Twitter.

Sursa Foto: Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Spune totul despre zdreanța asta sinistra.

  2. Donald duck iarasi da din gurā. Zambetul lui chiar e foarte promitator

  3. si Anglia cand bateau oamenii pe strada, ca de ce au iesit la soare? si Germania, ca sunt zone unde la magazin nu te poti duce fara un test negativ? alea sunt ok ? cam incepem sa ne saturam de UE, ca mai nou le doare de ce tinem gainii in cusca, si de ce nu le dam o mai mare libertate, cu forma castravetiilor si a bananelor cum stati tovarasi ?