G4Media.ro

22 de elevi din Olt, găsiți dormind în Catedrala Încoronării din Alba…

22 de elevi din Olt, găsiți dormind în Catedrala Încoronării din Alba Iulia, din lipsa cazării. Un copil a ajuns la spital

Un grup de 22 de elevi din județul Olt, însoțiți de un profesor, au încercat să înnopteze în Catedrala Încoronării din Alba Iulia, sâmbătă seara, după evenimentele dedicate zilei naționale din oraș. Unuia dintre copii i s-a făcut rău, așa că au fost alertate autoritățile. Grupul nu avea cazare în Alba Iulia și a petrecut noaptea precedentă tot în Catedrală.

Este vorba despre un grup de elevi cu vârste cuprinse între 11 și 14 ani. Aceștia au venit la Alba Iulia în data de 30 noiembrie, fără să-și fi găsit în prealabil cazare. Au așteptat dimineața zilei de 1 decembrie în Catedrala Încoronării și urmau să-și petreacă și noaptea de 1 decembrie în același loc. Pentru că unui elev i s-a făcut rău, a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, iar copilul a fost transportat imediat la spital. Ceilalți elevi au fost transportați la un liceu din apropiere, unde autoritățile amenajaseră un spital de primă linie, destinat eventualelor incidente care ar fi putut să apară cu prilejul sărbătorii și care era liber.

”A fost primit un apel cum că unui copil i s-a făcut rău în catedrală. La sosirea echipajului de prim-ajutor s-a constatat că era un grup de 22 de copii și un profesor care erau în Alba Iulia din data de 30 noiembrie și care nu aveau cazare. Copilul a fost transportat la spital pentru mai multe investigații, iar ceilalți 21 și profesorul au fost cazați la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” și li s-a oferit și o masă caldă” au transmis, azi noapte, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

Foto: Alba24

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Minte de oltean!

  2. Daca parintii il lasa pe idiot fara sa raspunda isi merita soarta!

  3. Olteni, vai de capul lor.

    N-a venit cineva de la PSD sa-i ajute cu o cazare? Normal ca nu, dar ei tot ii voteaza.

  4. E sclavie cu copii! Protectia copilului sa ancheteze conditiile de transport,hrana,odihna,etc al grupului coral din Pecica adus de la sute de km pentru a canta la nunta dezmostenitului nicolae al Romaniei. Autoritati ale statului roman sa ancheteze in baza carei legi acel grup coral de copii din Pecica,organizat de autoritatile publice a cantat la un eveniment privat al unei persoane.Din declaratiile unor i responsabili ai grupului coral acel grup a calatorit ore intregi din Pecica la Sinaia ,au cantat in fata Cazinoului Sinaia si apoi la Manastirea Sinaia. NU trebuie uitat faptul ca pe 30 septembrie 2018 acei copii au indurat o temperatura scazuta,fiind foarte frig afara. De ce sunt folositi copiii din Romania pentru a promova interesele unor persoane private????

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.