G4Media.ro

167 de paturi ATI pentru COVID sunt libere în toată țara /…

167 de paturi ATI pentru COVID sunt libere în toată țara / 1.312 pacienți internați la Terapie Intensivă

167 de paturi ATI pentru COVID sunt libere în toată țara, în timp ce 1.312 pacienți sunt internați la Terapie Intensivă, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

La  nivel național, la acest moment sunt disponibile 167 paturi libere de ATI: 3 în București, 8 în județul Alba, 3 în județul Bacău, 8 în județul Botoșani, 4 în județul Călărași, 4 în județul Caraș Severin, 16 în județul Constanta, 2 în județul Dâmbovița, 8 în județul Dolj, 5 în județul Galați, 4 în județul Gorj, 1 în județul Harghita, 2 în județul Hunedoara, 25 în județul Iași, 1 în județul Mehedinti , 7 în județul Neamț, 7 în județul Olt, 2 în județul Sălaj, 15 în județul Sibiu, 9 în județul Suceava, 4 în județul Teleorman, 3 în județul Timiș, 10 în județul Vaslui, 16 în județul Vrancea, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. sosocari sunt fericiti ca se pot imbolnavi si au ce infunda
  mai putini ce e drept, dar fericiti, si noi suntem fericiti de asta

 2. Situatia este grava in continuare si asa va fi si de acum inainte daca nu va creste rata vaccinarii astfel icat transmiterea virusului sa fie incetinita.

  • Am vazut ca e incetinita la greu prin tarile astea super vaccinate…

   In plus, in prag de tulpina noua si rezistenta, e cel mai indicat sa te vaccinezi pentru tulpina veche… dupa mintea lu Draggy, evident.

  • In primul rand, tulpina noua si rezistenta nu e inca in circulatie . Pana peste 3-4 luni cand va deveni dominanta e in vigoare tulpina veche care tot face ravagii deci e important sa ne vaccinam. Pentru tulpina noua va fi creat un vaccin nou daca va fi cazul cum s-a facut si cu tulpina veche si atunci o sa ne vaccinam cu acel vaccin, fiecare actiune la timpul ei.

   In al doilea rand nu exista tari super vaccinate in afara de 2-3 si acolo virusul mai e adus si din celelate pentru ca mobilitatea e mare in Europa mai ales. Iar circulatia virusului oricum e incetinita in toate tarile mai vaccinate ca noi, vede toata lumea. Chiar daca nu e oprita total, ei stau mult mai bine decat noi.

  • Ma omule, te-ai uitat putin pe graficele din Germania, Austria, Olanda, Norvegia??
   Au depasit de mult cele mai mari incidente de pana acum, cu numere zilnice si medii la 7 zile care depasesc uneori DUBLUL la tot ce au avut pana acum!

   Franta, Portugalia se apropie vertiginos de varfurile anterioare.

   Ce tot balmajesti acolo?? Ce circulatie incetinita??

  • Si in Romania a fost exact la fel, asa e varianta delta, mai contagioasa decat ce a fost anul trecut. Tocmai de asta spuneam ca vaccinarea e singura metoda care poate opri transmiterea virusului in societate. Germania are doar 65% rata de vaccinare, Austria la fel, Norvegia si Olanda abia au ajuns la 70% ceea ce e putin si la ei, de aceea au ajuns la ratele astea mari pe fondul variantei delta. Faptul ca la noi e si mai putin nu inseamna ca ei au rata mare, asta am si sustinut eu.