G4Media.ro

130 de amenzi date în Bucureşti, sâmbătă noapte, unor şoferi care circulau…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

130 de amenzi date în Bucureşti, sâmbătă noapte, unor şoferi care circulau cu viteză / S-au reţinut zece permise

Poliţiştii Brigăzii Rutiere a Capitalei au aplicat, sâmbătă noapte, 130 de sancţiuni unor şoferi care circulau cu viteză. S-au dat amenzi în valoare de peste 117.000 de lei şi s-au reţinut zece permise, anunță News.ro.

Brigada Rutieră a Capitalei a organizat, sâmbătă noapte, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere.

”Tematica acţiunii a reprezentat-o prevenirea accidentelor de circulaţie care s-au produs din cauza nerespectării regimului legal de viteză. În urma activităţilor de control desfăşurate au fost aplicate 130 sancţiuni contraventionale, pentru încălcarea regimului legal de viteză, în valoare de peste 117.000 de lei”, a transmis, duminică dimineaţă, Brigada Rutieră.

De asemenea, au fost reţinute 10 permise conducere, pentru depăşirea regimul legal de viteză cu peste 50 km/h.

De exemplu, un bărbat în vârstă de 47 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 cu viteza de 121 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50km/h.

Persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 zile.

Un alt bărbat, în vârsta de 38 de ani, a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 4 cu viteza de 112 de km/h, pe un sector de drum unde limita de viteză era de 50km/h.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

6 comentarii

 1. N au nicio vina, e efect secundar de la vaxin 🙂
  Se contracta piciorușul pe accelerație:)

 2. Facem venituri multe,economie de personal,care se poate ocupa de amendat pe cei care umblă noaptea,nevaccinați, și împrăștie boala la vaccinatii de pe strada,desi lumea medicală admitea că un asimptomatic nu împrăștie gripa

 3. Cu toții credem că pe infractori ii apucă talentele doar când poliția face acțiuni din astea, in rest, se circulă cu 50 km/h.
  Mi-e scârbă de astfel de știri, pot să stea în continuare în birouri sau la grătare, ascunși, că tot nu au nici un efect.

 4. Viitorul consta in disparitia autovehiculului personal. No service, no cry. Am visat azi-noapte : Conduceam ceva fara servo. :))

  • Nepoții noștri nu vor avea cu ce sa fiarbă ciorba, dar sa alimenteze mașina. Viitorul este o societate pe cartela,daca nu se iau măsuri de reducere a populatiei

 5. Ca să nu uite lumea că mai există și poliția se fac ca dau amenzi din când în când….in rest e jungla în trafic, nu există cod rutier există legea junglei,ar trebui acțiuni cu mii de permise ridicate și asta săptămânal nu asa o data pe an…