G4Media.ro

11 propuneri pentru noul logo al stațiunii Mamaia au intrat în etapa…

sursa foto: Captură foto

11 propuneri pentru noul logo al stațiunii Mamaia au intrat în etapa de vot public / Vara trecută, un logo care costa 16.000 de euro a fost retras, după ce s-a dovedit că putea fi descărcat cu câțiva euro de pe internet

Etapa de vot public pentru logo-ul și sloganul stațiunii Mamaia a început luni, anunță Organizația de Management al Destinației (OMD) Mamaia-Constanța.

„În urma votului juriului de specialiști a existat egalitate de punctaj pentru ultimele poziții din clasament, de aceea în loc de 10 propuneri în etapa de vot public, intră 11 propuneri selectate de juriu. Propunerile pot fi votate de public pe site-ul https://concurslogomamaia.ro/ până pe 4 martie. Totodată, lucrările vor intra în runda a doua de jurizare, urmând criteriile: 1. exprimarea brandului (40%); 2. impact (40%); 3. portabilitate (20%)”, mai precizează comunicatul citat.

În etapa a treia a concursului, cele 3 propuneri finaliste vor putea fi îmbunătățite pe baza feedback-ului juriului.

“Concursul reprezintă o rampă de lansare atât pentru freelanceri, cât și pentru companiile care poate, se află la început de drum. Îi invităm pe toți utilizatorii din mediul online să voteze propunerea care le atrage cel mai mult atenția. Echipa OMD Mamaia Constanța urmează să aleagă varianta de logo și slogan câștigătoare, iar cel sau cea aflat(ă) pe primul loc va avea ca sarcină și crearea unui manual de brand”, a susținut George Măndilă, Președinte al Organizației de Management al Destinației Mamaia Constanța.

Primele 3 propuneri finaliste, care au scorul cel mai mare, va primi 12.000 lei.

Propunerea câștigătoare va fi remunerată suplimentar cu 14.000 lei pentru realizarea manualului de brand.

Reamintim că în iulie 2023 Primăria Constanța a retras noul logo al stațiunii Mamaia care costa 16.000 de euro, după ce s-a dovedit că imaginea vectorială putea fi descărcată cu câțiva euro de pe internet. Primăria și firma care a făcut brandul au recunoscut că imaginea era ”preluată” și ”fără criterii de exclusivitate”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...