G4Media.ro

103 bătrâni de la un azil privat din Galați sunt infectați cu…

103 bătrâni de la un azil privat din Galați sunt infectați cu coronavirus/ Alte trei focare sunt active în judeţ

În Căminul ”Sfântul Ilie” din Galaţi, focar de coronavirus, sunt infectate 103 persoane, alte trei focare fiind active în acest judeţ: la Căminul ”Sfântul Spiridon”, la ISU Galaţi şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, transmite News.ro.

Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, ultimele date arată că la Căminul ”Sfântul Ilie” din municipiu sunt 103 cazuri de coronavirus: 83 sunt bătrâni asistaţi şi 20 de angajaţi. De asemenea, din acest centru au murit 9 oameni.

La Căminul pentru persoane vârstnice ”Sfântul Spiridon” sunt 21 de cazuri de coronavirus, 16 îmbolnăviri fiind în rândul persoanelor asistate, iar 5 în rândul angajaţilor. Până acum, în această unitate au fost testate în total 206 persoane.

La ISU Galaţi, 4 pompieri au până acum coronavirus, iar 34 de angajaţi ai instituţiei sunt în izolare la domiciliu, fiind contacţi ai celor confirmaţi deja.

Un alt focar evoluează la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi unde sunt 19 angajaţi cu COVID 19, iar 15 sunt în izolare, acasă, după ce au intrat în contact cu cei pozitivi.

În judeţul Galaţi, ultimele raportări arată că sunt 240 de persoane confirmate pozitiv.

sursa foto: Pexels

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Vouă jurnaliștilor nu vi se pare suspect că se urmărește trendul global de eliminare a bătrânilor? Vă amintiți ce spunea coana Lagarde despre ei? Treaba asta n-a trezit încă interesul nimănui?

  2. Lasa bautura ca iar ai luat-o pe aratura si vorbesti prostii..