G4Media.ro

VIDEO Un brașovean și-a invitat mama la ceremonia absolvirii facultății, fără ca…

Sursa foto: Captură video

VIDEO Un brașovean și-a invitat mama la ceremonia absolvirii facultății, fără ca ea să știe că el a urmat cursurile timp de 3 ani / ”Nu am timpul necesar ca să explic cât de dificil a fost să țin acest secret”

Jurnalistul brașovean Liviu Ardelean, redactor la publicația Educația Privată, a urmat cursurile Facultății de Sociologie și Comunicare, din cadrul Universității Transilvania, și timp de trei ani nu i-a spus nimic mamei lui.

A aflat ea atunci când și-a văzut băiatul intrând în Aula Universității în robă și cu toca pe cap, iar reacția ei a fost filmată, relatează Agenția de presă Rador care citează Radio Brașov.

El spune că a meritat să aștepte trei ani pentru cea mai memorabilă surpriză făcută mamei lui.

„Îmi este imposibil și nici nu avem timpul necesar ca să explic cât de dificil a fost să țin acest secret atât de mult timp. 3 ani nu am putut împărtăși cu mama mea bucuriile sau greutățile. Profesorii mei au înțeles abia acum de ce fugeam de aparatele de fotografiat ca să nu apar pe rețelele de socializare. Impactul emoțional pe care l-a avut videoclipul cu reacțiile mamei, care a fost filmată pe ascuns de un prieten, este confirmarea că așteptarea a meritat din plin. Mai mult, prieteni de-ai mei au plâns când au văzut imaginile, iar imediat după și-au sunat mamele. Oameni necunoscuți, care credeau că este prea târziu pentru ei, au fost motivați și mi-au scris să-i ajut cu sfaturi legate de înscrierea la Universitatea Transilvania. Un carusel emoțional în care au urcat alături de noi mulți oameni, cărora le mulțumesc”, a declarat Liviu Ardelean.

Jurnalistul, care a terminat a doua facultate, a promovat examenul de licență cu media 9,83.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. Maui știu pe cineva care conduce guvernul României și nu știe nimeni cu ce diplomă de bac s a înscris la Facultate….

  2. Nu vreau să fiu rău, dar eu am prins, ca „prostul” 5 ani la Politehnică + master. (am terminat in 2006)
    Acum se fac doar 3 ani la facultate?? Și au aceeași „valoare”?

  3. Până la urmă de ce nu a împărtășit cu cei apropiați acest drum pe care l-a parcurs? Nu a avut încredere în propria mamă? De ce i-a refuzat mamei trei ani de bucurii, de emoții, de mândrie că are fiul student? I-a fost teamă că nu-l va susține în cazul unui eșec? Și toate pentru ce? Pentru o surpriză de moment și pentru like-uri pe social media?