G4Media.ro

VIDEO Rise Project: Banii dumneavoastră au cumpărat cocotieri în Brazilia

VIDEO Rise Project: Banii dumneavoastră au cumpărat cocotieri în Brazilia

La umbra acestora, pe malul Atlanticului, au crescut vile, apartamente de lux, piscine și terenuri de tenis. Timp de zece ani, reprezentanții a trei grupări anchetate pentru furtul a sute de milioane de euro de la buget și-au construit, în secret, cu bani românești, un mic paradis la mii de kilometri de țară, scrie Rise Project pe pagina de Facebook.

Investițiile făcute fără voia dumneavoastră nu vă vor aduce prea curând dividende, însă RISE a cules, la propriu, nucile de cocos din cocotierii pe care i-ați sponsorizat și vi le prezintă în această video investigație.

Rise Project a realizat un film de 12 minute în care prezintă o poveste braziliană despre Liviu Dragnea, frații Mazăre și reprezentanți ai companiilor Tel Drum și Regiotrans.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Credeti ca mai are Dracnea ”nuci”…? Nu ati remarcat ca vorbeste ”pitigaiat” de ceva vreme…? Pai, de ce credeti ca a adus-o pe Irinuca in primul rand, ca s-o aiba sub observatie, fireste…! Nu-i dau prea mult timp, fara ”instrumente” nici proasta-proastelor nu mai sta pe ganduri, o ”intinde”…!

  2. Exceptional filmul!!! Felicuturor ziaristilor curajosi!!! Sfarsitul politic al lui Dragnea e aproape!!!

  3. Eu zic sa nu ne bucuram prea mult. In momentul in care latul se va strange (si se va strange garantat, nu numai datorita cetatenilor sau legilor, cat datorita faptului ca va fi abandonat de asa-zisii baroni pentru ca nimanui nu-i place o cauza posibila de risc, iar Dracnev este definita perfecta), va disparea brusc. Si apoi se vor repeta episoadele in care Guvernul se preface ca incearca sa aduca infractorii inapoi si circul mediatic unde institutiile dau vina una pe alta ca nu ii pot aduce inapoi la timp urmat fie de o albire, fie de o tergiversare pana la prescriere.

    Primul pas este sa ne asiguram ca nu iese din tara. Dupa aceea este simplu. De asemenea trebuie urmarit trend-ul partidului. Am vaga impresie ca Firea astepata metaforicul „opening” ca sa preia partidul. Este, totusi, oglinda lui feminina.

    Dar ca sa nu deviez, reportajul este, asa cum ne-a obisnuit RP deja, impecabil. Oare mai urmeaza o razie ANAF? Este evident ca Dracnev nu va tolera asa o insulta si umilre.

    Si ca mica paranteza, imi place exemplul de jurnalism adevarat, spre deosebire de televiziunile partidului care se ocupa de propaganda, improscare de noroi, dezinformare/fake news si propagarea stirilor fara dovezi.