G4Media.ro

VIDEO Primul trailer al filmului „The Batman” cu Robert Pattinson prezintă un…

VIDEO Primul trailer al filmului „The Batman” cu Robert Pattinson prezintă un erou răzbunător şi mai violent

Primul trailer al filmului „The Batman” cu Robert Pattinson, care va fi lansat online în timpul evenimentului DC Fandome dedicat fanilor organizat de Warner Bros. şi DC Films, dezvăluie un erou răzbunător, mai violent.

Într-un oraş Gotham saturat de ploaie şi întuneric, Batman interpretat de Pattinson, la doar un an de când veghează asupra oraşului îşi atacă duşmanii cu brutalitate dezlănţuită. În ceea ce priveşte vocea lui Pattinson este suprinzător de groasă în comparaţie cu cea a lui Christian Bale şi Ben Affleck în acelaşi rol, scrie Variety.

Regizorul Matt Reeves, cunoscut, între altele, pentru „Cloverfield” şi „Planet of the Apes”, susţine că Bruce Wayne din filmul său va fi o versiune cu un personaj „ce se confruntă cu propria obscuritate”.

Reeves îl descrie pe Pattinson drept „un actor incredibil… A lucrat la rolul lui într-un mod incredibil şi se întâmplă să fie un fan extraordinar şi pasionat al lui Batman, aşa cum sunt şi eu”.

Pattinson, a spus regizorul, „arată ca Batman, dar mai mult decât orice, cred că are sufletul” personajului, sau, cel puţin, al Cavalerului Negru în al doilea an a ceea ce Reeves descrie drept un „experiment” în care vedem dacă Gotham poate fi schimbat de un singur om.

Din distribuţia filmului mai fac parte Paul Dano, Zoë Kravitz, Colin Farrell, Andy Serkis, Peter Sarsgaard, John Turturro şi Jeffrey Wright.

Lungmetrajul va fi lansat pe 14 martie 2022.

viewscntsursa: News.ro, sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu-mi place! Vocea aia surprinzător de groasa nu e gay deloc, nu e ca noul Superman!
    Când va ști să scrie corect politic, după criteriile Oscar Movie Awards, va lua și Cartarescu Nobelul pt literatura:)!