G4Media.ro

VIDEO Liviu Dragnea a fost huiduit la Slobozia: ”Cât de sadic poți…

VIDEO Liviu Dragnea a fost huiduit la Slobozia: ”Cât de sadic poți să fii ca să furi de la copii?” / ”Mai am un singur dor, Dragnea scriitor”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost huiduit sâmbătă la Slobozia, unde a participat la conferința extraordinară de alegeri a Organizației Județene Ialomița.

El a fost așteptat de un grup de tineri cu pancarte și steaguri care au strigat sloganuri precum ”Hoții” sau ”Cât de sadic poți să fii ca să furi de la copii” – aluzie la condamnarea liderului PSD la trei ani și jumătate de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman.

Pe pancartele contestatarilor lui Liviu Dragnea se puteau citi mesaje precum: ”Dragnea și Tudorel, ei sunt statul paralel”, ”Justiție, nu corupție”, ”Mai am un singur dor, Dragnea scriitor”, ”#fără analfabeți”, ”Toți pentru Justiție”.

A devenit o obișnuință în ultimii doi ani ca, ori de câte ori iese în public, Liviu Dragnea să fie huiduit de români.

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Asta nu e stire, nu e ceva senzational. Este ceva cat se poate de normal. Desigur, acest specimen merita mult mai mult decat doar sa fie huiduit. Dar nu vreau sa stric creativitatea romanilor dand idei, ii voi lasa pe ei sa gaseasca metode de reconciliere.

  2. Dragnea haituit ca un caine mancator de pui.

    • Dă-l în pm de jeg. Merită tratat fix cum ne tratează el pe noi. Efectiv trebuie mufat în muian. Nu ii place democrația, nu venim peste el cu gânduri democratice și vorbe bune. Simplu.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.