G4Media.ro

VIDEO Iohannis, mesaj de final de campanie: Votați la referendum pentru România…

VIDEO Iohannis, mesaj de final de campanie: Votați la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură

Președintele Klaus Iohannis a făcut public vineri seară un mesaj video prin care îi îndeamnă să meară la vot la referendumul și alegerile de duminică, 26 mai.

Mesajul integral:

”Acum, duminică, pe 26 mai, avem alegeri. Împreună cu alegerile europarlamentare, am convocat un referendum. Am convocat un referendum pentru toți românii.

Mergeți, dragi români, și votați la referendum! Votați pentru o justiție dreaptă în România, votați pentru o bună guvernare în România, pentru o guvernare în interesul României și în interesul românilor.

Mergeți, dragi români, și votați la referendum pentru România Europeană, pentru România prosperă și sigură, pentru România noastră, a tuturor!”

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Doneaza prin PayPal paypal icon
Donatie recurenta

Doneaza lunar pentru sustinerea proiectului G4Media

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Doneaza prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Romania Europeana nu exista pe buletinele de vot…Integritatea, onestitatea, loialitatea lipsec cu desavarsire de data asta.

  2. romania europeana suntem noi numai sa ne dorim …ca sa-l meritam pe iohannis integritatea loialitatea nu ar trebui sa lipseasca. trebuie sa vrem si e suficient

  3. Mwie Iohannis ! :)))

  4. Aceasta SARLATANIE POLITICA numita referendum , este in realitate un RA_AT politic abject .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.