G4Media.ro

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu: Întreaga flotă a STB este în traseu

Viceprimarul Capitalei Stelian Bujduveanu: Întreaga flotă a STB este în traseu

Protestul STB reprezintă un moment de cotitură pentru administraţia din Bucureşti, afirmă viceprimarul Stelian Bujduveanu, după încheierea grevei salariaţilor de la Societatea de Transport din Capitală.

„Avem de ales între drumul spre viitor – prin reforme şi respect faţă de cetăţeni – sau „vechea cale”, în care oamenii sunt trataţi „cu spatele”, iar oraşul rămâne în trecut, neputincios şi captiv al unor grupuri de interese”, a scris Bujduveanu, marţi dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

El menţionează că „transportul public funcţionează la capacitate maximă, începând cu ora 7,00”.

„Întreaga flotă a STB este în traseu, iar bucureştenii pot utiliza orice mijloc de transport în comun. Le mulţumesc vatmanilor, şoferilor de autobuze şi troleibuze care s-au întors către oameni şi au reluat activitatea – un pas important către normalitate în capitala României”, precizează viceprimarul Capitalei.

Stelian Bujduveanu subliniază că „asigurarea serviciilor publice şi continuitatea lor este o obligaţie a tuturor celor care lucrează în administraţia publică, la orice nivel”.

„Oricât de mare ar fi nemulţumirea, oricât de mari ar fi neajunsurile, respectul faţă de cetăţean şi nevoile oraşului sunt pe primul loc! Cine nu înţelege că lucrează pentru Bucureşti şi pentru locuitorii săi nu are ce căuta în serviciul public. (…) Cu salariaţii STB care au reluat activitatea vom continua reformarea transportului public! Cu salariaţii STB care s-au întors la muncă vom lucra pentru oameni, nu împotriva lor”, susţine viceprimarul Capitalei.

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

Sursa foto: Facebook/STB

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Ca au reluat lucrul este bine.
    Dar au nenorocit multe familii in cele cinci zile de protest. Nu dau detalii, dar sa le fie rușine!
    Nu se fac greve in orice domeniu.

  2. Parcă erau 1000 de probleme nerezolvate, unde sunt slugile PSD-ului să deplângă soarta șoferilor bine plătiți care, cumva, nu au acces la toalete? S-au evaporat.

  3. 🤣🤣🤣 a ramas circarul simion fara jucarie. Tocmai cand zicea ca vine si rezolva el….😆

  4. Da, s a trezit și noul (vechiul) PNL!

  5. Au venit înapoi că le lua alții locul , nu de grija noastra..Asta și trebuie , dați afară toți șoferii care nu sunt mulțumiți de salarii și aduși altii in loc..