G4Media.ro

Ursula von der Leyen și The Rock, amfitrionii unui concert cu the…

Ursula von der Leyen și The Rock, amfitrionii unui concert cu the Queens, Shakira, Coldplay, Usher, Miley Cyrus și Justin Bieber/ Concertul, care va avea loc sâmbătă, încurajează donațiile pentru descoperirea un vaccin anti-corona

Șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va găzdui împreună cu actorul Dwayne Johnoson, ”The Rock”, un eveniment caritabil menit să încurajeze strângerea de donații pentru descoperirea unui vaccin anti-corona, scrie Politico.

Comisia a prezentat, luni, informații suplimentare despre acest eveniment, anunțat luna trecută.

Scopul concertului este strângerea de donații de la toată lumea – nu doar de la țările importante și mari filantropi – pentru a ajuta la descoperirea unui vaccin și a unui tratament împotriva coronavirusului.

Von der Leyen și Johnson – care a jucat în ”Jumanji” și ”Întoarcerea Mumiei” – vor fi amfitrionii evenimentului, la care vor participa Christine și the Queens, Shakira, Coldplay, Usher, Jennifer Hudson, Miley Cyrus și Justin Bieber.

Concertul este parte a campaniei lansate de Comisie (Unite For Our Future) va include apariția unor celebrități precum Chris Rock, Hugh Jackman, Charlize Theron, Forest Whitaker, David Beckham și Salma Hayek.

Evenimentul va fi difuzat de o serie de posturi tv europene și pe social media.

Von der Leyen a declarat: ”Artiștii au puerea de a inspira schimbarea. Ei își folosesc talentul pentru a servi cauze mai înalte. Pe 27 Iunie, în cadrul evenimentului ‘Global Goal: Unite for our Future’, artiști, oameni de știință și lideri din întreaga lume vor vorbi într-o singură voce, într-un moment rar dar autentic de unitate globală. Ei se vor angaja să ajute lumea să scape de coronavirus, fără a lăsa pe nimeni în urmă. Uniunea Europeană este determinată să asigure tuturor celor care au nevoie un vaccin acesibil, cât mai curând posibil. Știu că uniți putem face lumea un loc mai sigur”.

Sursa: Politico.eu

Sursa Foto: Colaj Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

    • Si bugetul defalcat al evenimentului unde e? Comisia nu are SEAP? Sa comparam si noi preturile cu ale noastre :))

  1. Intra si hotelurile de 7 stele ale angajatilor OMS in pret?

  2. Tot felul de cot-codaci pe aici , vesnic nemultumiti de nimic . Va faceti de ris fratilor .

  3. Ce sa faceti cu vaccinul? N-ati auzit ca imunitatea nu dureaza? A zis asta un studiu chinezesc. 😉

  4. Oha vaccin. Vrea bani pentru alea “750” “melearde” de băgat in “economie”. Când se scufunda titanicul, cânta orchestra. Scaraoțchi, na trompeta!

  5. Am aflat de pe surse ca, dupa concert, va avea loc o cina superba, cu spaaaranghel si vita, stropite din belsug cu sange de roman.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.