G4Media.ro

Una dintre companiile municipale înființate de Firea vrea să construiască un parapet…

Una dintre companiile municipale înființate de Firea vrea să construiască un parapet de 630.000 de euro

Compania Municipală Strazi, Poduri şi Pasaje Bucureşti (CMSPPB) a lansat o licitaţie de 3 milioane lei (cca 630.000 euro) pentru execuţia un parapet de siguranţă pentru pasajul denivelat suprateran de la Podul Grant din Bucureşti, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, transmite News.ro.

CMSPPB a fost infiinţată în anul 2017, ca parte a Holding-ului Municipal Bucureşti, aflat sub autoritatea Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Licitaţia vizează achiziţia de ”lucrări de realizare desene de execuţie, procurare, transport şi montaj a unui parapet de siguranţă cu grad de protecţie tip H4B W2, inclusiv a plaselor protecţie peste zona electrificată, pentru întreg pasajul denivelat suprateran Pod Grant”.

Tipul procedurii este procedură simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 octombrie.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, la finalul lunii august, să reînfiinţeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, printre care şi CMSPPB, desfiinţate prin decizii definitive ale instanţei.

sursa foto: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Pamflet
  Analfabeta asta membra in uniunea scriitorilor ( rusine uniunii scriittorilor) nu e la puscarie?

 2. Companiile municipale nu sunt ilegale?

  • „Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis, la finalul lunii august, să reînfiinţeze cele 20 de companii municipale aflate în subordinea Primăriei Capitalei, printre care şi CMSPPB, desfiinţate prin decizii definitive ale instanţei”.
   Probabil trebuie reatacat, sau ceva de genul, nu ma pricep. Dar judecand cat de usor au trecut peste o hotarare judecatoreasca, nu am mari sperante.

 3. Dacă acea companie lansează o licitație pentru ca altcineva să construiască acel parapet, care este rolul sutelir de angajați din acea companie? Incredibil in ce hal au ajuns instituțiile publice conduse de pesedisti.

 4. Voi credeti ca oameni cind intra in politica intra cu un alt gind decit sa faca bani usor repede si multi asta gind il au toti

 5. Asa putin!? numai pentru o amarata de platforma virtuala scoti de la statul roman 4_5 milioare de Euro. Cred ca mai greu acum, dar din 2020 totul va reintra in normal, nu se desfiinteaza institutiile parazite, sunt reorganizate si redenumite. Ex: 8_10 august 2010, UEFISCSU —>UEFISCDI.
  Nici nu conta ca articolele erau in lb. romana cu privire la cercetarea fundamentala din domeniul limbii romane, expertii straini (Canada, Olanda, Spania, UK etc) pontau articolele dupa o grila simpla: de top, international, national, local.
  Cat despre abuz, da, am abuzat o olandeza, ca nu i_am ascultat degetul. Iar despre necesitatatea studiilor superioare se poate jongla foarte usor intre asistent de proiect sau pachet de lucru, expert etc. Chiar crede careva, ca Cumpatasunasu este singurul care nu are studii superioare? Asa ca……

  ( Apropos, am retinut ca Usr propune ca masura, in documentul programatic de guvernare, centralizarea pietei medicamentelor si a dispozitivelor medicale. Deja acest monopol este detinut de Agentia Medicamentului, fiind singura institutie care ofera autorizatii de punere, scoatere a medicamentelor de pe piata sau de infiintare, functionare etc. a unitatilor de distribuire catre populatie si, nu numai. )

  Daca ii luati interviu dl. Adrian Curaj, fost ministru printre altele, intrebati_l daca mai paneleste (a paneli= verb inventat de domnia sa, un derivat al cuvantului englezesc panel). Septemvrie 2011, Bucuresti.

 6. Nu mai puneti articole cu labagii din Primaria Buku.
  O spanzuratoare pe când?
  Pentru primarii idioți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.