G4Media.ro

Un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi de jandarmii…

Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Română

Un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi de jandarmii montani şi Serviciul Salvamont Caraş-Severin: S-au rătăcit în zona Cheilor Caraşului şi au înnoptat în pădure

Jandarmeria Română anunţă luni că un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi de jandarmii montani şi colegii din cadrul Serviciului Salvamont Caraş-Severin, anunță News.ro. 10 persoane s-au rătăcit în zona Cheilor Caraşului, iar echipe mixte, jandarmi şi salvamontişti, s-au deplasat în zona indicată, reuşind în aproximativ două ore să ajungă la cei 10 turişti, care au înnoptat în arealul natural.

”Un bebeluş, patru copii şi părinţii lor au fost salvaţi de jandarmii montani şi colegii din cadrul Serviciului Salvamont Caraş-Severin. În jurul orei 07.30, printr-un apel prin serviciul 112, au fost alertate structurile judeţene pentru salvarea a 10 persoane care, de ieri, s-au rătăcit în zona Cheilor Caraşului”, anunţă Jandarmeria Română.

Echipe mixte, jandarmi şi salvamontişti, s-au deplasat în zona indicată, reuşind în aproximativ două ore să ajungă la cei 10 turişti, care au înnoptat în arealul natural.

”Chiar dacă nu au fost pregătiţi pentru o astfel de experienţă, niciunul dintre turişti nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Conduşi de jandarmi şi salvamontişti, copiii şi părinţii au ajuns în siguranţă la autoturisme, în localitatea Caraşova”, mai spune Jandarmeria.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...