G4Media.ro

Un angajat al Salvamont Sibiu a murit în urma unei avalanșe la…

Sursa foto: Pexels / Sandy

Un angajat al Salvamont Sibiu a murit în urma unei avalanșe la Bâlea Lac. „Se afla în timpul liber”

O persoană a murit la Bâlea Lac în urma unei avalanșe. Informația a fost confirmată de șeful Salvamont Sibiu. Acesta a fost chiar un angajat al instituției, dar se afla în timpul liber, nu în patrulare. Salvamontiștii vor încerca predarea acestuia la Bâlea cascadă, relateazăturnulsfatului.ro

„Salvamont a fost informat asupra producerii unei avalanșe la Bâelea Lac, cu o victimă. Din păcate, nu a putut fi resuscitată (…) Colegii mei au început transportul persoanei decedate către telecabina de la Bâlea Lac. O să încercăm transportul persoanei decedate la Bâlea cascadă pentru predarea la IML”, a transmis Dan Popescu, șeful Salvamont Sibiu.

Popescu a precizat că este vorba de un angajat al Serviciului Salvamont Sibiu. „Din păcate nu a putut fi salvat. El se afla în timpul liber, nu în patrulare”, a adăugat șeful Salvamont Sibiu.

„În această după-masă a avut loc în zona Bâlea o avalanșă. Întrucât informațiile primite indicau o persoană posibil surprinsă,  ISU Sibiu a alocat la fața locului , în sprijinul Salvamont,  o autospecială de stingere, o șenilată și o ambulanță SMURD. Totodată, la locul indicat a fost solicitat și elicopterul  SMURD”, au transmis ISU Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...