G4Media.ro

Toți angajații Ministerului Justiției lucrează de acasă după ce în instituție au…

Toți angajații Ministerului Justiției lucrează de acasă după ce în instituție au fost confirmate trei cazuri de coronavirus. Excepție fac demnitarii

Ministerul Justiției va intra în regim de telemuncă din 14 aprilie până în 21 aprilie în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului, potrivit unui comunicat de presă.

Cu alte cuvinte, angajații instituției vor lucra de acasă în această perioadă.

Excepție de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informații clasificate, direcția tehnologia informației, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului.

Al treilea caz a fost confirmat duminică seară, 12 aprilie, și este un angajat al direcției contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie. Reamintim că, în zilele de 10, 11 și 12.04, sediul Ministerului Justiției a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justiției a făcut anunțurile necesare către DSP București în vederea luării tuturor măsurilor legale.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

13 comentarii

 1. Oricum si daca erau la Minister , tot nu lucrau nimic, doar mai faceau cate o sedinta de judecat si mai achitau cativa hoti , care au bagat mana adanc in in banul public. Si Ministru de justitie , care ar fi trebuit sa profite de ordonata de urgenta , in scopul de a urmari adunarea banilor rezultati in urma nor procese definitive , bani atat de necesari sistemului de sanatate in aceste momente, nu a miscat un deget , ba chiar a fost inexistent . Cred ca l-am vazut la o sedinta de guvern transmisa la TV. Domnia sa a ramas in contemplare dela inceputul mandatului. Cu asa ministru , mai bine lipsa.

  • Ce face ministerul justitiei, ce face minstrul justitiei pentru :
   – a abroga modificarile criminale aduse de mafia psd, legilor justitiei :
   – a desfiinta Sectia Speciala ?
   – a-i pedepsi pe judecatorii corupti, care ii achita pe infractori sau tergiverseaza la nesfarsit procesele ?
   – a-i aduce in tara pe infractorii condamnati fugiti ?
   – a confisca integral averile infractorilor condamnati ?
   – a recupera prejudiciul creat de infractori ?
   – desfiintarea pensiilor speciale ?
   – urgentarea trimiterii in judecata a dosarelor Teldrum, 10 august, Belina, care sunt tergiversate de ani de zile ?

  • Instanțele tot stau in suspendarea activității de la început de an ,când au auzit ca le desființează pensiile speciale.
   Acum așteaptă decizia CCR care o tot amână.
   Salariul îl primesc Integral in perioada asta??
   Justiția susținută de cetățean prin taxe și impozite ,sa primească salarii imense si pensii imense uita cel mai important aspect …Empatia.
   Nea Vasile care așteaptă de 1 an sau 2 o decizie de valorificare adeverința, recalculare pensie,indice de corecție,etc este afectat de instanțe care amână la nesfârșit cauze care se puteau judeca prin Video conferința si prin geamuri de plexiglass intre tribuna instanței si sala de ședințe.

   Dar la noi in Romania, nimic nu merge.

 2. oricum nu lucreaza nimic,nici la servici si nici acasa.. doar in solda gio psd..in special CAB…e ok sa stea acasa,dar fara sa fie platiti… banuim cu totii ca au suficienti bani in conturi… eventual pot fi chemati sa ajute cadrele medicale in curtea spitalelor.. dat fiind faptul, ca sunt mai speciali decat restul oamenilor..

 3. Oricum lucrau doar în folosul infractorilor

 4. Predoiu, mars afara din ministerul justitiei, pacaliciule. Esti complicele infractorilor, papagalule!

 5. Adică oficial complicii infractorilor nu mai fac nimic pt țară, dar remunerati regeste……pe carduri. Inclusiv sporuri și beneficii. Praful și pulberea sa se aleagă de ei și le-o doresc din toată inima in săptămâna mare……poate acum se îndeplinește cine știe.

 6. Voi ati vazut ce salarii au??
  IMENSE
  PRACTICA NEUNITARA FARA NUMAR.
  Exemplu,pe o speță similara la Curtea de Apel Bucuresti e o solutie de achitare si mentionez ca CAB este cea mai corectă INSTANTA DE APEL(Opinia mea personala).
  La Curtea de Apel Ploiești, Pitesti,Cluj alta solutie de condamnare.
  Cum vine asta??
  Să cerem să ne judecăm atunci la București, ca in provincie esti victimă sigură.

 7. @Gelutul esti sigur ca decizia pronuntata de CAB este cea corecta? Logic, daca ai 3 decizii de condamnare si una de achitare, as ridica un semn de intrebare referitor la decizia pronuntata.
  Salarii chiar sunt nesimtite. Desi magistratii nu mai judeca de aproape 2 luni (decat in regim de urgenta), primesc in continuare aceleasi salarii, desi ei nu reusesc sa motiveze hotararile deja pronuntate.

 8. Reformulez

  La CAB toate soluțiile sunt de achitare pe speță de exemplu evaziune fiscală, persoane fizice cu sesizări penale ale ANAF către parchet,dar care nu au avut firme sau organizare comercial fiscală.
  Exemplu vânzători de auto sh..Spete de achitare la Tribunal Călărași, Teleorman confirmate de CAB.
  Ce a făcut ANAF desi era o situație fiscal contabilă care se rezolvă in contencios administrativ, a blocat soluționarea contestațiilor administrative la comisia de contestații care e tot a ANAF si a facut sesizări penale și uite așa contestația e suspendată!!!
  Prejudiciile sunt enorme deoarece se face o dubla taxare la produse second hand.Oamenii nu pot achita la regimul marjă de profit si asa cresc penalizări și accesorii la infinit.
  În sfârșit concluzia e ca pe fond si in apel,oamenii au fost achitați la CAB.
  E si un articol in ziar Adevărul despre aceasta speță.
  Plus altele.

  https://www.legal-land.ro/neplata-impozitelor-si-contributiilor-datorate-bugetului-de-stat/

  • @Andrei
   Reformulez nu toate..Foarte multe spete.
   În România practica neunitara e din abundenta.
   Eu chiar apreciez Curtea de Apel București.

 9. ANAF a distrus economia românească.
  Ai văzut multinaționale inspectate de ei?
  ANAF face sesizări penale imediat ,deși nu sunt decat simple presupuneri.
  Deși sunt simple presupuneri in procesul verbal deja ei se substituie organului de ancheta si face aprecieri de fapte din cod penal desi și lucrează cu codul fiscal
  ANAF ,un consilier fiscal grad 5 are 73.000lei câștig salarial pe anul 2019.
  Dacă citiți declarațiile de avere te minunezi.
  Nevestele/Soții lor majoritatea tot bugetari

 10. De ce nu se intra in regim de 75% Salariu.
  De ce nu se lucreaza in sistem videocall.
  De Ce nu se realizează în perioadă asta intalniri între secțiile superioare de eliminare a practicilor neunitare si erorilor de drept.
  De ce nu se lucreaza la punerea în acord a Codului
  Penal si Codului de Procedură Penală, cu deciziile CCR.
  De Ce vă faceti ca lucrați???