G4Media.ro

SURSE Ciucă, întâlnire cu liderii PNL la Vila Lac / Se discută…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

SURSE Ciucă, întâlnire cu liderii PNL la Vila Lac / Se discută aplicarea rotativei, conform înțelegerii din coaliție, însă Ciucă a transmis că PNL nu trebuie să rămână la guvernare cu orice preț

Liberalii s-au întrunit în ședință, miercuri după-masa, la Vila Lac, împreună cu președintele partidului, Nicolae Ciucă. Potrivit surselor G4Media, principala discuție se învârte în jurul rotativei guvernamentale, conform înțelegerii convenite cu partenerii social-democrați.

Nicolae Ciucă le-a transmis liberalilor că e necesar să fie reinstaurată corectitudinea în politică. De asemenea, Ciucă a subliniat că acceptarea rotativei nu înseamnă că PNL vrea să rămână la guvernare chiar cu orice preț.

„Cine va reinstaura corectitudinea va avea numai de câștigat în ochii românilor. PNL va respecta Protocolul și rotativa la guvernare. Este și un moment bun de a ne pune în evidență calitățile pe care le avem, respectiv corectitudinea, seriozitatea, responsabilitatea etc. Cu toate acestea nu vom accepta să rămânem la guvernare cu orice preț”, le-a transmis Ciucă liberalilor prezenți la ședință.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. „PNL nu trebuie să rămână la guvernare cu orice preț” – așa mă gandeam și eu!
    La urgia care se apropie nu ar fi indicat să mai stai la guvernare pentru că vei fi pierdut cu siguranță!

  2. In fotografia din titlu, domnul din stânga premierului pare a avea probleme hepatice sau a-si sustine teaca pistolului, în care caz asemenea fotografii de „progresisti” nu ar trebui publicate, mai ales având în vedere comunicatul Sfintiei Sale Purtatorul de cuvânt al BOR privind actiunea „antijaponeza” care a avut loc într-o scoala.