G4Media.ro

SURSE Calendarul probelor scrise de la Bacalaureat 2020 și Evaluarea Națională 2020…

SURSE Calendarul probelor scrise de la Bacalaureat 2020 și Evaluarea Națională 2020 rămâne același. Ministerul ia în calcul renunțarea la centrele zonale de examinare pentru BAC

Bacalaureatul începe pe 22 iunie 2020 cu proba scrisă la Limba și literatura română, iar Evaluarea Națională va debuta pe data de 15 iunie 2020, cu proba scrisă la Limba și literatura română, potrivit declarațiilor făcute pe 27 aprilie de ministrul Educației, Monica Anisie. Potrivit surselor Edupedu.ro, Ministerul Educației discută în prezent susținerea online a unora dintre probele de competențe de la BAC, dar nu a ajuns încă la o decizie tehnică finală, motiv pentru care examenele scrise au fost programate înaintea celor orale.

O altă modificare avută în vedere de oficialii din Minister pentru Bacalaureatul de anul acesta este renunțarea la centrele zonale de examinare. Pentru a putea asigura distanțarea și măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, liceenii care fac naveta, de exemplu, ar putea susține examenul la școlile din localitatea de domiciliu, potrivit surselor Edupedu.ro.

Nu s-a luat încă o decizie cu privire la probele de admitere în liceele vocaționale și în clasele cu profil bilingv, potrivit surselor Edupedu.ro.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Din ce în ce, mai plini de ridicol.

  2. Chiar ma bucur ca mi se ofera sansa sustinerii bacului si nu depind de notele din liceu pentru facultate, note pe care multi le-au luat pe pile.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.