G4Media.ro

Stoltenberg îndeamnă Ucraina, într-un mesaj video postat pe site-ul NATO, la marcarea…

Sursa foto: NATO.int

Stoltenberg îndeamnă Ucraina, într-un mesaj video postat pe site-ul NATO, la marcarea a doi ani de la invazia rusă, ”să nu-şi piardă speranţa”

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg îndeamnă sâmbătă Ucraina şi pe aliaţii acesteia, într-un mesaj înregistrat, ”să nu-şi piardă speranţa”, la marcarea a doi ani de la invazia acestei ţări de către preşedintele rus Vladimir Putin, relatează AFP, preluată de News.ro.

”Situaţia pe câmpul de luptă rămîne extrem de dificilă”, recunoaşte seceretarul general al NATO.

”Obiectivul preşedintelui (rus Vladimir) Putin de a domina Ucraina nu s-a schimbat. Nimic nu arată că se pregăteşte de pace”, declară el.

”Însă nu trebuie să ne pierdem speranţa. Ucraina a dat dovadă în multe rânduri de capacităţi remarcabile şi şi-a demonstrat hotărârea aprigă”, subliniază Jens Stoltenberg în acest mesaj video postat pe site-ul NATO.

Marcarea a doi ani de război are loc în contextul în care trupele ucrainene, subechipate, luptă să menţină linia frontului şi în care persistă incertitudini cu privire la susţinerea Statelor Unite, unde nou ajutor destinat Kievului este blocat în Congres.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

 1. Cam greu să nu-ti pierzi speranța fără arme si când vezi că Rusia își face de cap in toate tarile aliate ție!
  Pe UK Rusia a scos-o din UE!
  In SUA a dat lovitura de stat Rusia, dar a eșuat și acum Rusia își pune guvernator pe Trump, SUA devine gubernie rusească!
  În Franța face scandal de ani de zile prin sindicate!
  In Spania sustine secesioniștii! In Romania sustine UDMR si are si un partid , AUR dar manevrează și partidele de la putere, si sindicatele!
  In condițiile astea, propun concedierea tuturor serviciilor secrete din aceste țări și folosirea banilor pentru Ucraina!