G4Media.ro

Șase români de pe vasul de croazieră Diamond Princess, neinfectați cu coronavirus,…

Șase români de pe vasul de croazieră Diamond Princess, neinfectați cu coronavirus, vor reveni în țară cu ajutorul Italiei

Toți cei șase cetățeni români de pe vasul de croazieră Diamond Princess care și-au exprimat dorința de a reveni în țară au fost îmbarcați la bordul aeronavei puse la dispoziție, în cadrul mecanismului european de protecție civilă, de către guvernul italian, transmite Ministerul de Externe.

Anterior îmbarcării, cei șase au fost testați de către echipa medicală mobilă, rezultatele testărilor fiind negative pentru infecția cu COVID-19 (Coronavirus).

Aeronava a decolat de la Tokyo și va ateriza în cursul nopții la Berlin, de unde cetățenii români vor fi preluați de către o aeronavă pusă la dispoziție de către Ministerul Apărării Naționale. Conform datelor disponibile la acest moment, cetățenii români urmează să aterizeze la București în cursul dimineții zilei de 22 februarie.

Cu privire la cei doi cetățeni români infectați cu COVID-19, MAE arată că aceștia sunt în continuare spitalizați în Japonia, iar starea acestora de sănătate este bună.

Ambasada României la Tokyo este în legătură cu cei doi cetățeni români spitalizați, cât și cu ceilalți nouă cetățeni români, membri ai echipajului, care au decis să rămână pe vasul de croazieră.

Sursa Foto: Diamond Princess

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.