G4Media.ro

Rezultate Evaluarea Națională 2022. Cîmpeanu: Peste 83% dintre elevi au luat peste…

Rezultate Evaluarea Națională 2022. Cîmpeanu: Peste 83% dintre elevi au luat peste 5 / La matematică avem 10 % peste media de anul trecut în cazul celor care au luat peste nota cinci

Peste 83% dintre elevi au luat peste 5 la Evaluarea Națională, a declarat Sorin Cîmpeanu. În ziua în care vor fi afișate rezultatele de la Evaluarea Națională de la finalul clasei a VIII-a, ministrul Educației susține declarații de presă.

Declarații Sorin Cîmpeanu:

Numărul candidaților înscriși este mai mare decât în anii 2016, 2017, 2018, 2019 și 2021. Cu 24000 mai mare decât numărul candidaților înscriși anul trecut. Am avut cu 25000 mai mulți candidați prezenți decât anul trecut.

Citește tot articolul pe Edupedu.ro

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Performanțe rușinoase! Vouă nu va e rușine, mai aveți și pretenții de salarii mai mari.

  2. Profesorii nu se implica cum trebuie, Inspectoratul Judetean de Invatamant nu ai pasa doar daca isi aduce aminte sa faca o inspectie. La Bucuresti, Ministerul Educatiei si Invatamantului nu ai pasa ce se intampla in scoli si facultati – doar cand isi aduce aminte. Eternele probleme. De aceea sunt tinerii si copii care sunt cu probleme de cultura si conduita in societate.

  3. cea mai mare promovabilitate din ultimii 10 ani. Confirma imbunatatirea invatamantului romanesc. (ironie). In realitate se dau iarasi diplome in prostie ca sa nu mai valoreze nimic.

  4. la cat de usor au dat, nu e de mirare…se lauda aiurea in tramvai

  5. Au inceput elevii sa-si dea seama cum sta treaba cu aceste subiecte la care poti lua nota 7 doar din rezolvarea grilelor. Prind curaj la copiere si apoi sunt eliminati pe capete la bac.