G4Media.ro

Restricții pe Podul Grant din Capitală, din cauza unor lucrări de reabilitare

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Restricții pe Podul Grant din Capitală, din cauza unor lucrări de reabilitare

Circulaţia pe Podul Grant va fi restricţionată, pe breteaua de urcare dinspre Calea Giuleşti, pentru efectuarea de lucrări, transmite News.ro.

”În continuarea lucrărilor de «Reabilitare şi consolidare Pasaj Grant», se va restricţiona circulaţia pe breteaua de urcare pe Podul Grant dinspre Calea Giuleşti (din direcţia Bd. Constructorilor) către Str. Turda, începând cu data de 06.09.2023, ora 07:00, până la finalizarea lucrărilor prevăzute de proiect”, anunţă Brigada Rutieră.

Sursa citată a precizat că nu vor fi afectate benzile de circulaţie ale căii principale de pe Podul Grant, respectiv benzile de circulaţie de pe Calea Giuleşti.

”Având în vedere aceste aspecte, Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să respecte semnificaţia semnalizării rutiere temporare, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri, a mai transmis sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Reabilitatea aceea uitata de Firea cand se dadea mare ca pana in septembrie 2019 termina tot podul si ea a facut doar un sens si a lasat asa. Sa ii vad ce mai zic acum sustinatorii lui sarma in c*r.