G4Media.ro

Regele și regina Suediei, testați pozitiv cu COVID-19 / Cei doi monarhi…

Regele și regina Suediei, testați pozitiv cu COVID-19 / Cei doi monarhi sunt vaccinați cu trei doze și prezintă simptome ușoare

Regele Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi soţia lui, regina Silvia, au fost testaţi pozitiv cu virusul care cauzează COVID-19, a anunţat marţi Palatul Regal într-un comunicat, informează Reuters, citată de Agerpres.

„Regele şi regina, care sunt vaccinaţi cu trei doze, prezintă simptome uşoare şi se simt bine, având în vedere circumstanţele”, precizează comunicatul publicat de Palatul Regal al Suediei.

Palatului Regal a anunţat că regele suedez, în vârstă de 75 de ani, şi regina suedeză, în vârstă de 78 de ani, s-au plasat în autoizolare şi că lucrează la identificarea persoanelor cu care suveranii scandinavi au intrat în contact în perioada recentă.

Vestea despre aceste rezultate pozitive la testele anti-COVID-19 realizate de regele şi regina Suediei a venit într-o zi în care ţara scandinavă a stabilit un nou record de infectări în 24 de ore şi în contextul creşterii numărului de infectări din cauza variantei extrem de infecţioase Omicron.

Suedia a înregistrat 11.507 de cazuri de COVID-19 pe 30 decembrie, a anunţat Agenţia naţională pentru sănătate marţi, într-o perioadă în care al patrulea val al pandemiei pune din nou presiune pe sistemul naţional medical.

Sursa foto: Swedish Royal Family (kungahuset.se)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

  1. Iupiiii….. dacă o făceau și a patra doză nici nu știau că au răcit, n-așa?

  2. Astia-s la chiuveta sau doar cu ser fiziologic lucrati,doar nu credeti c-au primit ce primeste si talpa tarii la centre. Simtome usoare,la fel ca mine,tot nevaccinat!

    • 🤣🤣🤣🤣Mare adevar graiesti!!!!

    • Normal. Au un arsenal întreg care nu transpiră la talpă. Amărăștenii să plângă și să se vaccineze, să ia împrumut, de asta au croit virusul. Jignim elita respirând același aer cu ei. Locuim pe terenul lor de joacă și vor să murim ca să nu-i mai încurcăm, să nu le stricăm peisajul. Vor doar slugi, nu le plac oamenii.

  3. o ruda a lui dragnea pe aici. Chiar nu-i opreste nimeni bazaconiile?

  4. Normal. Au un arsenal întreg care nu transpiră la talpă. Amărăștenii să plângă și să se vaccineze, să ia împrumut, de asta au croit virusul. Jignim elita respirând același aer cu ei. Locuim pe terenul lor de joacă și vor să murim ca să nu-i mai încurcăm, să nu le stricăm peisajul. Vor doar slugi, nu le plac oamenii.

  5. Președintele Suediei măcar se simte bine?