G4Media.ro

Rareş Bogdan: În 10 zile vom avea Consiliul Naţional şi apoi Congres…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Rareş Bogdan: În 10 zile vom avea Consiliul Naţional şi apoi Congres până în 10 iulie pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale. Candidatul este Nicolae Ciucă / Nu se pune problema ca PNL să părăsească guvernarea, dar va avea candidat propriu

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a anunţat joi că în 10 zile liberalii vor avea Consiliul Naţional şi apoi Congres până pe data de 10 iulie pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, el precizân despre candidatul formaţiunii că este Nicolae Ciucă, preşedintele partidului. El a mai spus că nu se pune problema, în niciun caz, ca PNL să părăsească guvernarea, dar PNL va avea candidat propri, transmite News.ro.

”Partidul Naţional Liberal se întâlneşte mâine la Poiana Braşov, la ora 11,00, cu toţi preşedinţii de organizaţii pentru a face o analiză asupra alegerilor, pentru a vedea exact ce s-a întâmplat, pentru că am pierdut câteva preşedinţii de Consilii Judeţene, cum este Suceava, Maramureş, Timiş sau Prahova sau Caraş Severin, în schimb am luat primari foarte mulţi”, a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că la Suceava PNL a luat 50 de primari, la Prahova, 55 de primari, la Maramureş, 44 de primari, la Timiş, 58 de primari.

”Deci, practic nu poţi să vorbeşti de pierderea judeţelor în integralitate, pentru că avem foarte multe primării câştigate”, a completat Rareş Bogdan.

Despre alegerile prezidenţiale, prim-vicepreşedintele PNL a ţinut să precizeze că decizia va veni în două săptămâni.

”Pe calendarul firesc, săptămâna viitoare, Birou Permanent Naţional, apoi, la sfârşitul săptămânii sau în 10 zile vom avea Consiliul Naţional şi apoi Congres până pe data de 10 iulie pentru desemnarea candidatului. Candidatul este Nicolae Ciucă”, a mai anunţat Rareş Bogdan. El a precizat: ”Partidul Naţional Liberal este obligat, şi acest lucru ne-a arătat foarte clar, inclusiv votul de acum, este obligat să aibă candidat la preşedinţia României”.

Despre discuţiile privind un candidat comun al coaliţiei PSD-PNL, Rareş Bogdan a spus: ”Vom sta de vorbă cu delicateţe, onoare şi respect cu colegii noştri de guvernare. Le vom transmite încă o dată că PNL nu părăseşte guvernarea şi continuăm actul de guvernare în beneficiul românilor, pentru atragerea de bani europeni, investiţii şi pentru creşterea economică serioasă şi nu se pune problema, în niciun caz, ca PNL să părăsească guvernarea, dar PNL va avea candidat propriu”.

”Sigur, că am fi foarte încântaţi ca PSD să-l susţină pe domnul general Nicolae Ciucă pentru preşedinţia României. Ar fi o chestiune firească, dar nici nu putem să le impunem social democraţilor să nu aibă candidat, dacă domniile lor doresc acest lucru”, a completat el.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

  1. Asta nu e ala cu batistuta care zicea ca intr-o luna de la preluarea puterii vor elimina toate pensiile speciale? Cum de il mai baga cineva in seama acum?

    • Atata demagogie si ipocrizie rar vezi. Dar in politica romaneasca plina de indivizi care nu au ce cauta acolo, nu ne mai mira nimic.

  2. Mai are credibilitate personajul principal ?

  3. eu as fi dispus sa votez AUR in loc de USR doar ca sa nu iasa nici PSD nici PNL

  4. Ce bine le sta cu mana pe piept.

  5. Va bate Lasconi cu tot cu Ciucă al vostru! Ne.am saturat de mototoli și PSDisti deghizați!

  6. „Ciuca si Ciolacu candidati la presedintie!”… zici ca-i un titlu de banc (prost).
    Suna cam ca „Stan si Bran studenti la Oxford”… ba, pardon, asta cu studenti nu merge!… iar cu Oxford nici atat!… ok, inlocuim cu Buzau, sau cu ce vreti dvs, dar tin sa ramana macar aia cu Stan si Bran!