G4Media.ro

Rabla pentru Electrocasnice – 7 zile pentru crearea conturilor de utilizator, de…

Rabla pentru Electrocasnice – 7 zile pentru crearea conturilor de utilizator, de la ora 10.00 / Buget de 100 de milioane de lei

O nouă sesiune a Programului Rabla pentru Electrocasnice începe, vineri, de la ora 10.00, prin crearea conturilor de utilizator. Cei interesaţi vor avea la dispoziţie 7 zile pentru această etapă, anunță News.ro.

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă buget de 100 de milioane de lei în acest an, cu 25 de milioane de lei mai mult decât anul trecut.

”Începând de vineri, ora 10.00, Administraţia Fondului pentru Mediu organizează o nouă sesiune pentru Programul naţional de înlocuire a echipamentelor electrice şi electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic. Persoanele fizice au la dispoziţie 7 zile în vederea înscrierii în program prin crearea contului de utilizator în aplicaţia informatică”, anunţă AFM, într-un comunicat de presă.

Preşedintele AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu, anunţă suplimentarea bugetului: ”Având în vedere interesul manifestat faţă de acest program şi succesul uriaş pe care acesta l-a avut în ediţiile trecute în rândul populaţiei, am luat hotărârea de a mări bugetul alocat la 100 de milioane pentru cele două sesiuni din acest an, cu 25 de milioane mai mult faţă de anul trecut. Prin acest program promovăm reducerea consumului de energie prin înlocuirea echipamentelor electrice şi electronice uzate şi mari consumatoare de energie cu altele noi, cu un consum mult mai scăzut”.

Acesta a precizat că toţi cei interesaţi să participe în program, în oricare dintre etape, trebuie să îşi creeze un cont de utilizator.

”Este foarte important acest pas, deoarece prin intermediul acestui cont veţi putea selecta electrocasnicele dorite în fiecare dintre cele trei etape. În cazul în care aveţi deja un cont de utilizator, creat în ediţiile anterioare ale programului, nu trebuie să vă creaţi alt cont, ci doar să vă autentificaţi utilizând adresa de e-mail şi parola setată de dumneavoastră. În cazul în care aţi uitat datele contului, acestea pot fi recuperate urmând paşii descrişi în aplicaţia informatică”, a mai declarat preşedintele AFM.

După înscrierea solicitanţilor prin crearea conturilor de utilizator, demarează etapele de selecţie, în aplicaţia informatică, a voucherelor aferente echipamentelor incluse în program.

Sursa foto: Pixabay

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

5 comentarii

 1. Cum sa fie un buget de 100 de milioane de lei? În aceasta sesiune bugetul e de câteva sute de mii de lei, cum de ei se lauda au atâtea milioane. Eu am cont, pentru fiecare categorie sunt maxim 50 de beneficiari.

  • Într-adevăr, cel puțin așa reiese de pe saitul oficial. Pentru etapa cu laptopuri/tablete, spre exemplu, suma alocată este de 10 000 de lei, ceea ce înseamnă 20 de vouchere a 500 lei.

  • Am făcut un comentariu care (încă) nu a apărut, însă vreau să-l rectific în eventualitatea că va apărea: Pe saitul oficial sumele sunt trecute în mii de lei, a.î. suma totală alocată este de 50.000 mii de lei, deci 50.000.000.

 2. In mod neinspirat sunt prezentate in imagine televizoare. Acestea nu mai fac parte din program.

 3. Oare cum explica domnul Preşedinte AFM, Laurenţiu-Adrian Neculaescu,
  că românii trebuie sa lase totul balta și sa se aseze la coada la Click in momentul in care se da drumul la oferte?
  Nu s-a putut organiza asa cum e normal o Tombolă….

  Evident, vina e a celor din IT ca accepta asa ceva. Pentru bani, evident. Sinpentru sefi. Nu pentru ceea ce e corect.