G4Media.ro

Premierul Boris Johnson spune că ar demisiona dacă ar fi nevoit să…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Premierul Boris Johnson spune că ar demisiona dacă ar fi nevoit să abandoneze Ucraina din cauză că ar deveni prea dificil sau costisitor de susținut

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că ar demisiona dacă ar fi nevoit să abandoneze Ucraina pentru că ar deveni prea dificil sau prea costisitor.

Întrebat de BBC dacă el crede că leadership-ul ține de moralitate și dacă există circumstanțe în care ar demisiona, el a indicat susținerea Ucrainei ca fiind o problemă pentru care ar demisiona.

Johnson a spus: „Bineînțeles că eu cred că este [despre moralitate]. Dacă mi s-ar spune că trebuie să abandonăm cauza ucraineană pentru că devine prea dificilă și costul susținerii acestui popor este prea mare în termeni de inflație, daune economice, aș accepta că am pierdut un argument foarte important și aș pleca. Dar nu văd așa ceva”.

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Evident ca nu au pret mai ales daca se imbogateste cine trebuie de pe urma „democratiei” si „diversitatii”. Nazistii nu sunt cei din Ucraina care au tatuaje cu svastici (vezi poze Reuters) ci „comunistii”.

  2. PERFECT!! Asta asteptam cu totii, demisiile celor de la conducerea UE ce ne au adus in situatia de fata.

  3. Boris Johnson, acest oportunist și aventurier, un foarte rău exemplu pentru viitorii oameni politici ai lumii. Ar fi un beneficiu enorm pentru bunul mers al lucrurilor și al păcii în Europa daca acest nesimțit agasant ar dispărea din peisajul politic pentru totdeauna.