G4Media.ro

Pregătiri febrile pentru vacanță: Rezervările anticipate ale turiștilor din România pentru destinații…

Foto: Pexels.com

Pregătiri febrile pentru vacanță: Rezervările anticipate ale turiștilor din România pentru destinații din Grecia au depășit deja nivelul din 2019

Interesul din partea turiștilor români pentru concedii în Grecia a crescut peste nivelul-record din 2019, arată o analiză a publicației elene Business Daily, preluată de Rador. Potrivit estimărilor agenților români de turism, rezervările pentru sezonul turistic 2023 sunt deja mai multe decât anul trecut și la un nivel mai ridicat decât în 2019.

Informațiile au devenit publice după participarea Oficiului Elen de Turism (EOT) la Târgul Internațional de Turism TTRI România (București, 23-26 februarie).

Oficiul Elen de Turism a participat cu un stand de 108 m2 și 12 co-expozanți (Regiunile Macedonia Centrală, Macedonia de Est și Tracia, Tesalia, Grecia Centrală, Grecia de Vest, Insulele Ionice și Creta, Organizația Turistică Halkidiki, Primăria Volos, Camera de Comerț Trikala și companiile hoteliere Grecotel și Zeus International).

Celelalte acțiuni realizate de Biroul EOT din România au promovat Grecia și destinațiile turistice grecești în mass-media și pe rețelele sociale românești, inclusiv prin reportaje realizate la standul EOT de rețelele de televiziune importante din România. (Traducerea Rador: Carolina Ciulu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează