G4Media.ro

Peste 36.000 de oameni, aşteptaţi la Massif Festival de la Poiana Brașov,…

Sursa foto: Facebook BeMassif

Peste 36.000 de oameni, aşteptaţi la Massif Festival de la Poiana Brașov, în weekendul 3-5 martie

Peste 36.000 de oameni sunt aşteptaţi, în weekendul 3-5 martie, în Poiana Braşov, la prima ediţie a Massif, „primul festival care transformă o staţiune montană într-o petrecere de proporţii epice”, au anunţat organizatorii, transmite Rador.

Aceștia le recomandă fanilor care sunt cazați în Brașov, dar și celor care locuiesc în oraș să nu folosească mașina personală pentru a ajunge la festival și să utilizeze mijloacele de transport public.

Pentru ca evenimentul, care va avea loc între 3 și 5 martie, să decurgă conform așteptărilor, organizatorii au pregătit o serie de recomandări.

Astfel, fanii care sunt cazați în Brașov, dar și cei care locuiesc în oraș sunt sfătuiți să nu folosească mașina personală pentru a ajunge la festival și să utilizeze, în schimb, mijloacele de transport public.

Organizatorii, împreună cu autoritățile locale, vor pune la dispoziția fanilor autobuze și microbuze care vor face zilnic, în perioada festivalului, transferul participanților din Brașov în Poiana Brașov, precum și din stațiune înapoi în oraș. În zilele următoare vor fi publicate programul și stațiile mijloacelor de transport.

De asemenea, pentru a se bucura de și mai multă distracție la munte, participanții sunt așteptați în oraș, dar și în stațiune, începând cu data de 2 martie.

Festivalul se deschide în fiecare zi de la ora 12:00 și se închide după miezul nopții.

Massif va avea şase scene, amplasate în mai multe zone din Poiana Brașov. Trei scene vor fi în Massif Winter Village, la baza pârtiei Bradu, iar alte 3 scene sunt realizate în parteneriat cu apresski-urile renumite din stațiune.

Abonamentele pentru prima ediție Massif sunt disponibile pe site-ul bemassif.com. Prețurile pornesc de la 79 euro plus taxe General Access și urcă până la 250 euro plus taxe pentru VIP.

Peste 100 de artiști, trupe și DJ-i vor urca pe scenele Massif între 3 și 5 martie.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...