G4Media.ro

Percheziții la o clinică din Sectorul 2: erau montate camere video care…

Sursa foto: Pixabay

Percheziții la o clinică din Sectorul 2: erau montate camere video care filmau persoanele din toaletă / Un bărbat e audiat pentru violarea vieții private

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Investigații Criminale Sector 2 au percheziționat două imobile din București și județul Prahova, pentru a aduce la audieri un bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunii de violarea vieții private.

Bărbatul ar fi montat dispozitive electronice audio-video, în interiorul unei clinici medicale, din Sectorul 2. Bărbatul a fost condus la audieri, fiind cercetat pentru violarea vieții private, susțin surse G4Media.

Din primele informații, se pare că o cameră era montată lângă o cadă care surprindea și toaleta de la distanță, iar alta era lângă vasul de toaletă și surprindea când se așeza cineva pe el. Camerele erau introduse în dispozitive odorizante.

Bărbatul se pare că este soțul unei persoane din conducerea clinicii, astfel că avea acces în locație.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. deci barbatul era casatorit. Ce mai e de spus aici, decat cuvantul DIVORT?

  2. Probabil că punea pe net imaginile și făcea bani pe seama unor persoane care habar nu aveau în ce situație jenantă au fost puse.