G4Media.ro

O pisică dispărută de 11 ani își va reîntâlni stăpâna

Sursa Foto: News.ro

O pisică dispărută de 11 ani își va reîntâlni stăpâna

O femeie își va reîntâlni pisica de companie la 11 ani după dispariția acesteia, scrie BBC. Daisy nu a mai revenit acasă la scurt timp după ce s-a mutat din Dorset în zona Caerphilly împreună cu stăpâna ei, Sian Sexton, în 2012.

Dar săptămâna trecută Sian Sexton a primit un telefon surpriză de la un veterinar din Caerphilly, care i-a spus că o pisică microcipată pe numele ei a fost adusă în clinică.

„Sunt încă în stare de șoc”, a spus femeia de 43 de ani.

 


Sian Sexton, care s-a mutat între timp în Rhydyfelin, Rhondda Cyon Taf, a declarat că a descoperit că Daisy trăia pe străzi în Caerphilly de mai bine de zece ani.

Pisica a fost dusă la veterinar de către localnicii care erau îngrijorați de sănătatea ei.

Daisy avea gripă de pisică. „Strănuta și gâfâia, iar ei [oamenii care au adus-o] nu credeau că va supraviețui încă o iarnă stând afară”, a adăugat stăpâna sa.

În vârstă de 17 ani, aceeași vârstă ca și sora ei, Dory, care este încă în proprietatea dnei Sexton, Daisy răspunde bine la medicație.

„A supraviețuit în tot acest timp și acum, în ultimele ei zile, se întoarce în sfârșit la noi”, a spus ea.

„Sperăm că își va putea trăi restul zilelor alături de noi”, a adăugat ea.

Odată ce Daisy se va simți suficient de bine, va fi reunită cu sora ei și va fi prezentată celorlalte două pisici din gospodărie, Tillie și Sparkle.

„Va fi foarte interesant să le facem cunoștință din nou. Mă întreb dacă se vor recunoaște una pe cealaltă”, a mai spus Sian Sexton.

(foto arhiva)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează