G4Media.ro

FOTO România învinge Kosovo cu 2-0 și se menține pe locul doi…

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

FOTO România învinge Kosovo cu 2-0 și se menține pe locul doi în grupă/ Meciul de pe Arena Națională, întrerupt trei sferturi de oră din cauza fumigenelor și a mesajelor de pe bannere

România a câștigat meciul cu Kosovo, cu scorul de 2-0, după reușitele lui Nicușor Stanciu (min. 83) și Valentin Mihăilă (min. 93). Nicușor Stanciu a ratat un penalty în minutul 61, la scorul de 0-0. Meciul România – Kosovo de pe Arena Națională a fost întrerupt de arbitri circa trei sferturi de oră, din cauza fumigenelor și a mesajelor de pe bannere. Partida a avut loc în preliminariile Euro 2024. După acest rezultat, România se menține pe locul doi în grupă, cu 12 puncte, urmată de Israel cu 11 puncte. Lidera grupei rămâne Elveția, cu 14 puncte. 

Update Ora 22.55: Meciul a fost reluat.

Jandarmii au confiscat bannerul galeriei „Uniţi sub tricolor”, iar meciul s-a reluat după discuţii cu obsevatorul partidei şi apeluri de la staţia de amplificare a arenei, scrie News.ro.

Update Ora 22.24: Fanii au aruncat în minutul 18 cu torţe în spatele porţii kosovarului Arijanet Muric, astfel că arbitrul francez Willy Delajod a decis să întrerupă jocul. Suporterii au aruncat cu petarde şi au desfăşurat un banner „Basarabia e Romania, Kosovo e Serbia”, la care nu au renunţat în ciuda faptului că Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu au mers să discute cu fanii, scrie Agerpres.

De asemenea, s-a făcut apel la instalaţia de sonorizare ca spectatorii să se comporte în mod civilizat.

Arbitrul a trimis echipele la vestiare în minutul 21.

Știrea inițială: Meciul a fost întrerupt după scurt timp de la debut, iar jucătorii sunt la vestiare. Meciul este arbitrat de francezul Willy Delajod.

„Kosovo e Serbia” este unul dintre mesajele afișate pe bannere. Înainte de a fi trimiși la vestiare, Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut apel la calm şi au cerut fanilor să nu mai afişeze bannerul.

Membrii galeriei „Uniți sub tricolor” ar fi cei care au venit cu acest mesaj.

Vom reveni

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

20 comentarii

  1. Popor necivilizat!

  2. Kosovo is Serbia!!!

    • Auzi, edgelord de tastatură, dacă e așa de Serbia de ce se bat între ei?

    • Trupele alea NATO puse aiurea in Kosovo iti spun ceva?

    • Și de ce sunt acolo, măi edgelord măi? Cumva pentru că se înțeleg minunat unii cu alții oamenii locului? Repet întrebarea, poate o pricepi: dacă Kosovo este așa de Serbia (adică, prin urmare, kosovarii sunt de fapt sârbi), de ce au murit mii de oameni?

  3. Mai lipseau unii sa puna pe gardul celalat banere cu donbas e rusia, si era gata razboiul civil.
    Adevarul e ca politica si agitatorii politici sunt peste tot in societate, in scoli e despre incluziune si minoritati sexuale, la eurovizion la fel, in comert la fel, in trafic de baneaza ecologistii, mult curcubeu, multa incalzire globala in capul unora, limbaj corect politic si stergerea imaginilor cu biserici grecesti de pe iaurturi. Era culmea ca sportul sa fie ocolit de cei pro si de cei contra!

  4. Nu e normal sa jucăm cu țări pe care Statul Român nu le recunoaște.
    Politica nu facem noi, e daja facută de UEFA, rușine UEFA!
    Tibet, Taiwan au echipe?!? Texas are echipă?!?
    Despre ce vorbim?!?
    Rușine UEFA!!!

    • Pai vezi ca celelalte echipe o recunosc. Nu ne convine, trebuia sa nu jucam si sa pierdem la masa verde. Simplu

  5. Mai bine puneau un banner cu „România e comuna primitivă”, ca să fie clar pentru toată lumea, nu să umble așa cu subtilități.

  6. Au strigat aia din Anglia, niste terminati,nu?

  7. Frustratii lui Simion fac ce face si AUR — scandal, violenta, fumigene. Strica sportul, strica fotbalul, strica experienta celor care au platit bilet sa vada un meci de fotbal

  8. Bolsevicii ca tine s-ar fi suparat

  9. Ce pretentii sa ai de la soldatii hAuriti ai lui Simion

  10. bine ca s-a intamplat mizeria asta, sa ne ia atentia de la dezastrul care e echipa nationala

  11. Fotbalul si politica extremista-doua subiecte ce aduna in jurul lor 99% frustrati ce refuza sa se spele pe dinti si pe maini dar care au o parere despre orice si care azi pot fi doctori, maine ingineri, bineinteles subt cei mai buni arbitri de fotbal si antrenori, etc. Trista natie…

    • Politica extremista? De ce? Din cate stiu Romania nu recunoaste „statul Kosovo” (la fel alte cel putin 90 de state precum Rusia, China si Grecia). Ca urmare cei din tribune nu au facut altceva dacat sa aprobe politica de stat. In nici intr-un caz nu putem spune ca Romania are o politica extremista. Si atunci?
      In plus a venit si FRF cu un comunicat ciudat in care se spune de politicile revizioniste. Pai care revizionism atata timp cat nu recunosti statul in cauza?

  12. Ba Ultras , lasa-ti politica ca nu e de voi , abia aveti 2 neuroni . Ramaneti la fotbal si atat

  13. As remarca cat de praf este jandarmeria atunci cand au de-a face cu altceva decat oameni pasnici care manifesta. Grupul respectiv trebuia evacuat dar nah e greu, mai bine ii batem pe aia slabi cand ii prindem (10 august)