G4Media.ro

Liberalul Ionuţ Stroe, după ce Geoană a spus că a câştigat funcţia…

Sursa foto: Mircea Geoană / Facebook

Liberalul Ionuţ Stroe, după ce Geoană a spus că a câştigat funcţia la NATO pe persoană fizică: De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om. Puţină modestie nu strică

 Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, după ce Mircea Geoană a spus că a câştigat funcţia la NATO pe persoană fizică, că de la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om şi puţină modestie nu strică, mai ales în politică, relatează News.ro

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană că a ajuns aproape singur secretar general adjunct NATO.

”Puţină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări, preşedinte al senatului, senator ales. (..) Nu poţi spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituţionalul românesc, chiar sub jurământ, că nu ai beneficiat de pe urma susţinerii statului care te-a promovat, te-a format şi ţi-a dat posibilitatea unei evoluţii publice, chiar internaţionale, remarcabile. Ar trebui să existe modestie când vorbeşti”, a declarat Ionuţ Stroe.

”Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oamen în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. (..) De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”, a completat el.

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că această poziţia a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice. El a mai adăugat că după ce va termina jobul de la NATO se va hotărî, cum este tot mai inclinat să o facă, să revină şi să-şi slujească ţara.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

 1. Poate cineva (in primul rand din partea Redactiei g4media) sa explice cum a ajuns
  d-l Geoana in aceasta functie?

 2. Aproape ca ne dau lacrimile, pentru cum acest mare patriot, s-a sacrificat pentru binele acestei națiuni….Mihaela, dragostea mea…Haideți, frați români și diasporeni, să coagulăm în jurul acestui ideal, să susținem această valoarea și să o ajutăm să-și SLUJEASCĂ ȚARA cu prețul banilor și beneficiilor sale…pardon, am vrut să spun prețul vieții sale…

 3. Altul pe care-l dă modestia afară din casă și-l bagă-n pușcărie…

 4. @Comme a la guerre

  Iohahahahannis a semnat pentru Geoana cum a semnat si pentru Kovesi la Sparlamentul European!!!!

  Cand a ajuns Geoana vice la NATO multora le-a cazut fata si n-au stiut pe unde-i usa. Asa c-au „iesit” pe geam de ciuda!!!!

  Cam ca in cazul Kovesi!!!

 5. Ionut Stroe? Asta cine mai este? Inca un ilustru necunoscut????? a…. pnl-ist de „frunce”, varul lui Bratianu!!!!