G4Media.ro

Jocurile Paralimpice: Ministrul Eduard Novak a câștigat medalia de argint în cursa…

Jocurile Paralimpice: Ministrul Eduard Novak a câștigat medalia de argint în cursa de urmărire individuală 4000 m, la Tokyo

Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, a câștigat, vineri, medalia de argint în cursa de urmărire individuală de 4000 m de la Tokyo și aduce astfel prima medalie lotului paralimpic român.

Eduard Novak a fost învins în finala pentru medalia de aur de Jozef Metelka, principalul său rival, care l-a ajuns cu un tur din urmă, moment în care cursa s-a oprit.

Ministrul Tineretului şi Sportului a ocupat, joi, locul al XI-lea, în proba de contratimp 1.000 de metri, categoriile de dizabilitate C4-5. El a fost cronometrat cu timpul de un minut, şase secunde şi 918 miimi. La acest timp s-a aplicat un coeficient de 98,91 la sută, astfel că a Novak (categoria de dizabilitate C4) a contat în clasament cu 1:07.655.

sursa foto: Facebook\ Eduard Novak

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

  1. Acum dă mâna cu Brînză?

  2. Bravo lui. Are o varsta la care altii au renuntat dar a avut ambitie si a mers iar la Olimpiada.

  3. bravo, un ministru cu care ne putem mândri și care ne poate servi de exemplu, din multe puncte de vedere. Sper să poată implementa viziunea pe care o are asupra sportului românesc.

  4. Mare” brânză ” locul al- ll- lea ! . Felicitări!!