G4Media.ro

GUNS N’ ROSES vin la București pe 16 iulie, pentru prima oară…

GUNS N’ ROSES vin la București pe 16 iulie, pentru prima oară reuniți în formulă clasică

GUNS N’ ROSES vin la București pe 16 iulie, pentru prima oară reuniți în formulă clasică, consacrată, pentru concertul rock al anului! Evenimentul, organizat de Emagic, va avea loc la Arena Națională și îi va aduce pe aceeași scenă pe Axl Rose, Slash și Duff McKagan. Biletele vor fi disponibile pentru publicul larg începând de vineri, 24 februarie, ora 10:00, la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro și în rețelele iaBilet și Entertix.

Axl Rose, Slash și Duff McKagan și-au surprins fanii când s-au reunit pentru un turneu mondial, concertând pentru prima oară în această formulă de la turneul Use Your Illusion Tour (1993). Turneul a cuprins 175 de concerte, pe toate continentele, timp de peste trei ani, devenind cel mai lung turneu al trupei și a intrat în clasamentul Billboard Live Music Awards în topul celor mai profitabile turnee muzicale din istorie. Etapă europeană a turneului a fost întreruptă în 2020 din pricina pandemiei și reluată în 2022, în 13 orașe, începând cu Lisabona (4 iulie 2022) și încheindu-se cu show-ul de la Milano (10 iulie 2022).

Guns N’ Roses revin cu un turneu mondial amplu în 2023, produs de Live Nation, pe scenele stadioanelor, arenelor și festivalurilor din lume, pe toată durata verii și în toamna. Trupa de powerhouse rock demarează turneul pe 5 iunie la Tel Aviv și va continuă cu spectacole în Europa, sub același line-up clasic, ajungând la București duminică, 16 iulie, pe scenă Arenei Naționale, pentru concertul rock al anului!

Componentă trupei pentru turneul 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer și Melissa Reese.

Guns N’ Roses este una dintre cele mai populare trupe de rock din lume, bucurându-se de un succes uriaș la mai bine de 35 de ani de la înființare. De-a lungul carierei, trupa a lansat 6 albume de studio (Appetite for Destruction – 1987, G N’ R Lies – 1988, Use Your Illusion I – 1991, Use Your Illusion ÎI – 1991, „The Spaghetti Incident?” – 1993 și Chinese Democracy – 2008) și au cucerit fanii din întreagă lume, primind numeroase premii, precum Best New Artist – MTV Music Awards (Welcome to the Jungle) – 1988, Single Pop/Rock Favorite – American Music Awards (Sweet Child O ‘Mine) – 1988, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artistic – American Music Awards – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Album – American Music Awards (Appetite for Destruction) – 1990, Favorite Heavy Metal/Hard Rock Artist – American Music Awards– 1992 sau Best Selling Hard Rock Artist – World Music Awards – 1993. În 2012, trupa a fost introdusă pe lista Rock and Roll Hall of Fame.

Guns N’Roses și-au extins influență când l-au sponsorizat pe Erik Jones, șoferul Legacy Motor Club și mașînă nr. 43 în cursa Daytona 500. Legacy Motor Club este co-deținută de legendele NASCAR Richard Petty și Jimmie Johnson, ambii fiind mari fani ai trupei.

Videoclipul cinematic pentru piesă „November Rain” a depășit recent 2 miliarde de vizualizări, devenind „unul dintre cele mai vizionate videoclipuri rock ale tuturor timpurilor”.

Biletele pentru concertul GUNS N’ ROSES de la Arena Națională București pot fi achiziționate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, precum și din rețelele iaBilet.ro și Entertix.ro, începând de vineri, 24 februarie, ora 10:00.

Fanii trupei vor putea achiziționa bilete în avans în cadrul Nightrain Presale, începând de miercuri, 22 februarie, ora 10:00. De asemenea, publicul va putea achiziționa și pachete VIP, care vor include bilete premium, acces la barul VIP pe tot parcursul concertului și obiecte de merchandise Guns N’ Roses în ediție limitată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează