G4Media.ro

General iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat…

foto: Wikipedia

General iranian: Familia regală saudită s-ar trage din evreii care s-au luptat cu Mahomed

Comandantul Marinei Corpului Gărzii Revoluționare Islamice din Iran a declarat pe 7 ianuarie că familia regală conducătoare a Arabiei Saudite ar fi de fapt evreiască, iar conflictul lor cu Iranul își are originea în bătăliile din secolul al VII-lea dintre triburile musulmane și cele evreiești.

Conducerea iraniană este șiită, spre deosebire de cea a Arabiei Saudite, care este sunită, iar între cele două țări există o rivalitate majoră. Retorica iraniană împotriva SUA și Israelului a fost mai agresivă decât de obicei în ultimele săptămâni, în parte din cauza aniversării a doi ani de la uciderea lui Soleimani, pe 3 ianuarie 2020, într-un atac cu dronă americană în Irak.

Discursul a fost difuzat la Bushehr TV din Iran și tradus de MEMRI, Institutul de Cercetare Media din Orientul Mijlociu, relatează cotidianul Jerusalem Post.

„Nu putem suporta să vedem nedreptate într-o țară musulmană care este săvârșită de sioniști și sămânța evreilor”, spune comandantul, generalul Alireza Tangsiri, într-o înregistrare video a discursului.

„Nu putem suporta să vedem că musulmanii sunt măcelăriți de oameni care se numesc creștini, dar nu sunt”, a adăugat el, părând să se refere la asasinarea de către SUA a fostului comandant al Forței Quds IRGC Qassem Soleimani.

„Aceștia sunt aceiași evrei – și aș spune mai bine sioniști – ale căror inimi nu s-au aliniat niciodată cu Islamul și chiar cu Profetul din vremea lui”, a spus el apoi, probabil referindu-se la Arabia Saudită.

„Resentimentul pe care inamicii l-au purtat față de Hajj [Qassem] Soleimani seamănă cu ranchiuna lor față de imamul Hussein din Karbala”, a spus el, referindu-se la fiul lui Ali, primul imam al musulmanilor șiiți, și la bătălia în care a fost ucis, care a devenit un eveniment fundamental pentru islamul șiit. „Această ranchiună încă există”, a mai spus el.

Tangsiri a menționat apoi alte bătălii în care primii musulmani au luptat cu triburile evreiești locale, care erau musulmani „doar cu numele”.

„Sunt cei din clanul Saud cu adevărat musulmani? Sunt aceiași evrei care erau în Arabia atunci”, a conchis el.

Casa Saud este familia regală conducătoare a Arabiei Saudite din 1744, compusă din descendenții lui Muhammad bin Saud și a fraților săi.

Miercuri, pe site-ul oficial al liderului suprem iranian ayatollahul Ali Khamenei a fost publicată o animație care înfățișează asasinarea fostului președinte american Donald Trump.

Videoclipul, intitulat „Răzbunarea este inevitabilă”, înfățișează Iranul „răzbunându-se împotriva ucigașilor și a celor care au ordonat martiriul lui Soleimani”, conform descrierii site-ului. Videoclipul a fost creat ca parte a unui concurs de comemorare a generalului decedat.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Ce glumă tare 🤣🤣

  O fi având și dovezi video 🤣

 2. O fi aflat asta de la profesorul din Azuga !!! 😅😅…mentorul lui Funar 🇷🇴

 3. Ce glumă?! Dar oare profetul era persan?…
  Ce o fi vrut să spună când zice că ar fi sioniști?..
  Pesanii sunt un popor foarte inteligent. Stai și te întrebi de unde au apărut ăștia…

 4. Întâmplarea face că recent am văzut un film despre Mahomed, pe modelul celui rulat anual cu Isus.
  La început a prezentat toate acreditările comisiilor religioase competente islamice.
  Pe scurt in Mecca se adunau idolii, era un eveniment aducător de profit.
  O singură divinitate la momentul acela era contra-productiva .
  Tribul care stăpânea Mecca s-a cam luptat cu fanii lui Mahomed.

 5. Iranienii nu cred că au aniversat uciderea generalului Soleimani,așa cum se spune în articol. Probabil au comemorat asasinarea acestuia.

 6. Persia e controlata de niste fanatici religiosi.