G4Media.ro

Frans Timmermans, în autoizolare după ce a participat la o reuniune cu…

Frans Timmermans, în autoizolare după ce a participat la o reuniune cu un oficial francez, testat pozitiv cu coronavirus

Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, olandezul Frans Timmermans, a intrat în izolare autoimpusă după ce a participat la o reuniune cu secretarul de stat francez Brune Poirson, testată pozitiv cu noul coronavirus, a comunicat luni executivul european, transmite AFP.

‘Vicepreşedintele executiv Frans Timmermans se află în carantină pe care şi-a autoimpus-o până pe 20 martie, după ce a participat pe 6 martie la ”European Plastics Pact” cu secretarul de stat francez pentru tranziţia ecologică, Brune Poirson, care a fost testată pozitiv la Covid 19’, a explicat purtătorul de cuvânt al Comisiei, Eric Mamer.

‘Sunt bucuros să vă liniştesc cu privire la starea sa de sănătate. Nu are niciun simptom şi a spus el însuşi ”I’am perfectly fine”’, a adăugat purtătorul de cuvânt.

‘Deocamdată, niciun alt comisar nu a fost plasat în carantină, pentru că nu există niciun indiciu că Frans Timmermans a contractat virusul’, a menţionat Mamer.

Frans Timmermans răspunde de Pactul Ecologic European, obiectiv prioritar al Comisiei Europene.

Brune Poirson a fost testată pozitiv la coronavirus, dar starea sa de sănătate ‘nu prezintă niciun semn îngrijorător’, a transmis sâmbătă cabinetul său.

Brune Poirson, în vârstă de 38 de ani, este al doilea caz de contaminare confirmat printre membrii guvernului francez, după ministrul culturii, Franck Riester.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. Ar fi bine sa se intalneasca acum cu Soros sa discute de societate deschisa….asta de 70 ani celalat de vreo 80…numai bine sa se infecteze cu coronavirus..

  2. Buna seara!Dumnezeu le are grija celor preocupati(sau prea ocupați!!!) de statul de drept!Sa speram ca o sa-i vada pe toți.