G4Media.ro

FOTOREPORTAJ 1 Mai cu soare la malul mării: Cum arată centrul vechi,…

sursa foto: G4Media

FOTOREPORTAJ 1 Mai cu soare la malul mării: Cum arată centrul vechi, portul turistic și faleza Cazinoului din Constanța la începutul mini-vacanței/ Ce prețuri sunt la mâncare și băutură, la început de sezon

În ciua prognozelor meteo care anunțau ploaie la Constanța de 1 mai vremea a fost frumoasă, cu mult soare și fără strop de ploaie.

Maxima zilei a ajuns la 17 grade, vântul a fost puternic dar asta nu i-a împiedicat pe constănțeni și turiști să iasă în număr mare în centrul vechi și pe faleza Cazinoului.

Parcarea din Portul turistic Tomis era plină de mașini la prânz, cu greu găseai un loc de parcare.

Roata panoramică, una dintre atracțiile turistice din zonă, e un loc tocmai bun de captat amintiri. Pentru 25 de lei de persoană poți să admiri panorama portului și a falezei de la înălțime. Copiii sub trei ani au accesul gratuit.

Dacă ajungi în Portul Tomis trebuie să știi și că pentru doar 30 de lei de persoană poți să te plimbi cu vaporașul în largul mării.

De asemenea, autobuzele supraetajate City Tour au mers de 1 mai, cu 6 lei turiștii au putut străbate orașul și stațiunea Mamaia și au avut ocazia să vadă-cap coadă orașul.

Terasele din Portul Tomis au fost pline, la fel și multe din centrul vechi. În privința prețurilor, trebuie să știi că în Portul Tomis sunt cu cel puțin 10-15 lei mai scumpe decât la terasele din oraș. Pentru un somon file la plită trebuie să plătești 69 de lei, un biban de mare costă 68 de lei iar o porție de hamsie prăjită cu mujdei ajunge la 44 de lei. Midiile în sos de vin ajung undeva la 55 de lei.

Un burger sau o porție de paste costă în jur de 45-55 de lei, o pizza costă între 35-45 de lei, o apă/bere/suc/cafea între 10-15 lei, iar un desert începând de la 15-18 lei.

Copiii s-au bucurat și ei din plin de vremea frumoasă, în Centrul Vechi, unii băteau mingea în Piața Ovidiu, alții se dădeau cu bicicletele sau trotinetele.

Pe faleza Cazinoului, nu au lipsit artiștii autohtoni, care au interpretat șlagăre și au vândut suveniruri.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Kilul de hamsie in piata costa 17 lei .Cu 44 lei iti iei un kil,cumperi usturoi,o sticla mare de bere și mănânci de te spargi.Hotia este peste tot

  2. Și vă dați seama ,o porție are 100 g.

  3. se pare ca iarba e ieftina de nu se mai marcheaza publicitatea