G4Media.ro

FOTO Protest al sindicaliștilor din serviciile de Ambulanță: ”Arafat nu uita, ambulanţa…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

FOTO Protest al sindicaliștilor din serviciile de Ambulanță: ”Arafat nu uita, ambulanţa nu-i a ta”

Sindicaliştii din serviciile de Ambulanţă au protestat, marţi, în Capitală, nemulţumiţi de modul în care sunt trataţi de către reprezentanţii DSU, considerându-se defavorizaţi, relatează News.ro. ”Arafat nu uita, ambulanţa nu-i a ta”, au strigat sindicaliştii în faţa Ministerului de Interne şi a DSU. De asemenea, sindicaliştii au cerut respectarea în integralitate a Legii salarizării.

BNS acuză că Raed Arafat şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă sabotează serviciile de Ambulanţă: Potrivit statisticilor, doar 9.5 % dintre intervenţii, realizate de SMURD în 2021, dar peste 52% dintre maşinile Serviciului au mai puţin de 5 ani

Sindicaliştii din serviciile judeţene de Ambulanţă s-au strâns, marţi, în Bucureşti.

Aceştia au pichetat Ministerul de Interne şi sediul DSU unde au scandat lozinci împotriva lui Raed Arafat, pe care-l acuză că defavorizează Ambulanţă, în detrimentul SMURD.

Aceştia au bannere, afişe cu mesaje prin care cer respectarea Legii salarizării, dar şi fluiere, steaguri şi vuvuzele.  ”Respectaţi legea”, mai cer sindicaliştii.

”În cazul în care Premierul României convoacă conducerea Blocului Naţional Sindical şi FNSAR la discuţii, iar, în final, având un răspuns pozitiv la revendicările protestatarilor se va renunţa la marşul sindical şi pichetarea Guvernului. Menţionăm că protestatarii care vor participa la protest sunt din timpul liber, iar prezenţa lor la Bucureşti nu afectează negativ capacitatea de intervenţie a Serviciilor Publice de Ambulanţă”, au transmis sindicaliştii.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. Alții care nu știu că doar un Judecator misca lucrurile in tara asta dupa un proces istovitor in intanta care ne consuma timpul si banii….
    Pentru asta exista ONG-urile pentru drepturile omului, cu av.o-cați buni, platiți bine.

  2. Pai n-a iesit omenirea in 2012 sa-l apere pe marele arafat ?
    Acum nu le mai convine?

  3. sunt sigur cacn…. aia cu discriminarea nu se baga la „siria e tara ta”. Mai stim unul la care merge „secu e nasterea ta”.

  4. Nu inteleg de ce Arafat nu ar dori sa investeasca in serviciul de ambulante. Care ar fi motivul? Pana acum a fost baiat bun si in ultimele luni a devenit baiat rau. Sa fie vorba de altceva?

  5. Asta pare un atac din partea PSD cu manta dupa ce au ratat atacurile anterioare ale lui Rafila! Vad ca legea spune ca fiecare Serviciu de Ambulanta judetean si din Bucuresti are manager numit de Ministerul Sanatatii. Managementul si administrarea contractului managerului sunt date prin ordin de ministru si salarizarea conform legii e tot la Ministerul Sanatatii, deci bugetul pentru ambulante ar trebui sa vina de la Rafila-PSD!