G4Media.ro

Femeie de 90 de ani a donat 4 tone de mere copiilor…

Femeie de 90 de ani a donat 4 tone de mere copiilor și adulților instituționalizați

O femeie de 90 de ani a donat patru tone de mere pentru copiii şi adulţii instituţionalizaţi din Vrancea, a anunţat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC).

„Mulţumită acestui gest impresionant, sute de copii ocrotiţi în centrele din judeţul Vrancea, persoane vârstnice ori persoanele adulte cu dizabilităţi, vor avea în meniu mere proaspete. Situată în satul Poduri, comuna Valea Sării, livada aparţine doamnei Popa Clementa, o femeie ajunsă la venerabila vârstă de 90 de ani. Aceasta, alături de întreaga familie, se dedică zi de zi activităţilor gospodăreşti”, se arată într-un comunicat al DGASPC Vrancea.

Conform aceleiaşi surse, cele aproximativ patru tone de mere au fost distribuite în toate centrele rezidenţiale din judeţ.

„Dincolo de latura sa umanitară, gestul este un îndemn pentru copii să consume cât mai multe fructe şi legume autohtone. Conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea îşi exprimă pe această cale recunoştinţa faţă de familia din Valea Sării care a făcut astfel posibil, ca atât copiii, cât şi vârstnicii instituţionalizaţi să aibă parte de o porţie binecuvântată de sănătate”, se mai menţionează în comunicat.

În cadrul centrelor din subordinea DGASPC sunt ocrotite persoane vârstnice, copii şi adulţi cu şi fără dizabilităţi care au nevoie de îngrijire şi supraveghere permanentă.

Sursa Foto: lantulalimentar.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

3 comentarii

  1. Anul asta este un record la producțiile agricole, un an istoric , excepțional. Romanii nu au spatii de depozitare , linii de producție și magazine de valorificare . Fermierul nostru e învățat sa vândă marfa direct de pe câmp cu tirul și apoi sa se plângă la stat ca nu îl ajută. Statul acorda destule facilități fermierului de la subvenții foarte mari pana la scutiri de taxe și impozite rambursări de tva s.a.m.d. pana nu ce fermierii ni se asociază între ei sa producă depoziteze proceseaze și sa valorifice nu vor fi profitabili iar statul acorda niște bani aiurea lor ca noi sa mâncăm produse din import de proasta calitate. Subvențiile trebuie eliminate urgent ca sunt ajutoare sociale ptr fermierii care vânează Subvențiile iar de restul nu ii interesează nimic

    • Argumentele sunt bune, dar solutia nu cred ca ar fi sa opreasca subventiile, ci sa faca niste programe prin care sa promoveze (poate chair sa finanteze) aceasta organizare de care zici tu ca lipseste ca sa ajunga mancarea aia buna de la taran la tine in farfurie astfel incat sa nu plece doar un golan cu toti banii.

  2. R E S P E C T !!!