G4Media.ro

Facebook va împiedica crearea de evenimente la Washington înainte de învestirea lui…

Facebook va împiedica crearea de evenimente la Washington înainte de învestirea lui Joe Biden

Facebook a anunţat, vineri, că va împiedica crearea pe reţea de noi evenimente la Washington, în apropiere de locuri-cheie, precum Casa Albă sau de Capitoliu, înainte de învestirea lui Joe Biden pe 20 ianuarie, potrivit Reuters.

Într-un articol de blog publicat vineri, reţeaua de socializare a anunţat că va verifica toate evenimentele legate de învestire şi că le va retrage pe cele care încalcă regulamentele sale.

Această decizie intervine după invazia la sediul Congresului a susţinătorilor lui Donald Trump pe 6 ianuarie.

FBI a atenţionat cu privire la diverse manifestaţii armate prevăzute la Washington şi în capitale ale celor 50 de state pe 20 ianuarie.

Facebook a mai anunţat că va impune restricţii, precum să blocheze unele conturi să difuzeze videoclipuri în direct, să creeze evenimente sau să administreze pagini şi grupuri „bazate pe semnale precum încălcări ale reglementărilor noastre”.

sursa: News.ro, sursa foto: Facebook/ The White House

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

    • Cat mai repede! Nu uita nici de WhatsApp! Mergeti toti pe platformele voastre „libere”, unde sa puteti discuta pe indelete, ca intre psihopati. Un pic de curatenie ar fi cu adevarat binevenita!

  1. De ce? Idealul Americii, „bunicul tuturor”și sexy-mătușica tocmai au ajuns la putere ! Dormiți liniștiți, balisticele Iranului, plătite de woke:uncheșul Hussein cu un Boeing de dolari, zboară pentru dumneavoastră, numai mâine nu-i poimâine și o să vă treziți într-o lume mai bună, cu excursia plătită de scumpul de Kim și metalul lui fermecat 235 ( O călătorie ce nu va fi ușor de uitat pentru remaineri, dar nu vă îngrijorați, bunicul Biden&co va mai rămâne puțin sau putin (depinde dacă și când va fi anunțat), ca să-și privească capodopera pentru care și-a sacrificat viitorul și asta nu e puțin după propriile-i înalte standarde. Cool, durule, eu cred că nu corespunzi noilor standarde să ajungi la caprele lui Ahmed dar o să ajungi sigur capră ! E o realizare, nu?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.