G4Media.ro

DOCUMENT PSD Mehedinți, acuzat că ocupă ilegal imobilul în care funcționează sediul…

DOCUMENT PSD Mehedinți, acuzat că ocupă ilegal imobilul în care funcționează sediul organizației / Proprietarul a trimis notificare de evacuare

Organizația județeană PSD Mehedinți, condusă de Aladin Georgescu, este acuzată că ocupă ilegal, de aproape un an, imobilul în care își are sediul, iar proprietarul clădirii îi solicită plata chiriei pentru această perioadă, în valoare de 26.950 de lei.

Potrivit unei notificări prin care liderul județean al PSD este avertizat că urmează să fie acționat în instanță dacă nu achită restanța în termen de trei zile, acestuia i se aduce la cunoștință și faptul că trebuie să elibereze imediat imobilul.

Notificarea a fost transmisă de camera de Comerț, Industrie și Agricultură Mehedinți, proprietarul clădirii unde funcționează sediul organizației județene a PSD.

”Vă notificăm că nu ați respectat acest contract și vă somăm să respectați și Clauza 6 a acestui contract, de asemenea, vă notificăm ca în termen de 3 zile să achitați restanțele către CCIA Mehedinți în valoare de 26.950 lei, reprezentând chirie. Vă aducem la cunoștință că nu mai aveți contract de închiriere începând cu data de 07.01.2018 (…) Camera de Comerț, industrie și Agricultură Mehedinți dorește să eliberați imediat imobilul din str. Traian, nr. 76”, se arată în notificarea transmisă joi președintelui PSD Mehedinți, Aladin Georgescu.

Citește aici notificarea transmisă de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură către PSD Mehedinți: Notificare

În luna august, Consiliul Județean Mehedinți, condus de liderul PSD Aladin Georgescu, a cheltuit peste 100.000 de euro din bani publici pentru un sejur de șapte zile la mare pentru 92 de funcționari și 26 de consilieri sub pretextul participării la cursuri de perfecționare pe fonduri europene plus o ședintă de CJ ad-hoc (detalii aici).

Foto: Aladin Georgescu, președintele PSD Mehedinți și președintele CJ Mehedinți / Sursa: Facebook

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. Fernando, fa ceva!!! Trimite ANAFul sa recupereze banii.
  Pai daca nu dați voi exemplu de corectitudine, cine să i facă???

 2. Bine, sa evacueze si Palatul Victoria si Casa Poporului, si alea sunt ocupate abuziv din 1990.

 3. Bani pentru plimbat pupincuristii si simpatizanții psd au și încă sume mari. Pentru plătit chiria ciuciu!

 4. Nu cumva la mehedinti se inchise nespalatu’ ala de nicolicea sa nu l dea aia afara din pesede?
  Repet: pesdeul trebuie destructurat prin orice mijloace fie legale fie ilegale!
  Sa nu uit pt asistat: CĂCATULE!

 5. Locuri de muncă prin atragerea/înființarea de fabrici nu sunt în stare să aducă, să prospere și Mehedințiul ca județ.Cum ieși din Mehedinți ori spre Caraș, ori spre Craiova, se văd fabrici, se vede puterea de cumpărare mai bună a oamenilor.Numai în Mehedinți nu se vrea, datorită monopolului fără rost al unor oameni care se tem de concurență.Cu cât mai multe locuri de muncă, cu atât mai mulți bani la bugetul primăriilor.Ca să faci bani, trebuie să cheltuiești bani, altfel nu se poate.