G4Media.ro

DOCUMENT Guvernul discută azi proiectul de OUG pentru programul de investiții Anghel…

Sursa foto: Pixabay

DOCUMENT Guvernul discută azi proiectul de OUG pentru programul de investiții Anghel Saligny: 50 de miliarde de lei până în 2028

Guvernul a făcut public proiectul de ordonanță de urgență de aprobare a programului național de investiții Anghel Saligny, ce urmează să fie adoptat în ședința executivului de la ora 16.00.

Proiectul de OUG arată că bugetul programului este de 50 de miliarde de lei pentru perioada 2021 – 2028. Banii vor fi alocați de Ministerul Dezvoltării, iar primarii vor putea atrage fondurile pentru proiecte de apă, canalizare, asfaltări, poduri și sisteme de distribuție a gazelor naturale.

Proiectul nu cuprinde amendamentele cerute de USR PLUS, despre care partidul a susținut că ar fi dus la o mai mare transparentizare a cheltuirii banului public. (Sursa foto: Pixabay)

Citește aici proiectul de OUG

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. pacat ca nu se vor bucura de el, ca catz tine mai mult de al lui scaun

    STOP FURTULUI A 10 MILIARDE DE EURO PANA IN 2028

  2. Nu discuta programul Anghel Saligny ci jaful,hotia de 10 miliarde de euro din buzunarele romanilor pt a ghiftui si chivernisi sleahta de baroni si primari care trebuie recompensati cu plocoane(furaciuni) pt ca altfel nu-i mai alege nici bunica, întelegeti? Pndl 1 si 2 ce au fost? Niste jafuri de proportii, adevarate tunuri financiare cu care mafia PSD prin Dragnea indestula baronii si mafia PSD, pe spatele fraierilor de romani toate

    • Nunteleeeg!
      Cum adica ca daca PNL nu le da primarilor plocoane (furaciuni), atunci „nici bunica nu-i mai alege”. Nunteleeeg!

  3. Deci 30 de minute de dezbatere publica pentru furtul a 10 miliarde de euro! Nici PSD nu facea asemenea ticalosii!

  4. Faptul ca Catu merge mai departe cu proiectul este de inteles. El a trecut de departe linia rosie si isi joaca ultima carte de a emite acest OUG pana cand va apare motiunea. Ceea ce totusi nu inteleg este de ce nu a inclus rapid cereriel celor de la USR PLUS care i-ar fi dat o legitimitate buna in a arata ca el intr-adevar doreste performanta. Prin evitarea acestora arata foarte clar o disperare de a-l implementa cat de curand SAU de fapt totul a fost numai o mascarada si ideile reformiste, performant, profesionalism SUNT numai vorbe in vant. Sincer cred ca acest lucru – bine speculat – este mult mai important decat abuzul facut cu demiterea lui Stelian Ion.

    • Simplu. Nu a fost niciodata vorba de dezvoltarea tarii. Tu te gandesti asa:

      „Daca eu iti dau 5000 de lei pe care tu promiti ca ii investesti in vopsitul peretilor si un tablou de care o fi pentru decor la gradinita, e ok, chiar daca nu imi arati facturi si nu e cineva care sa controleze ca nu ti-am dat mai mult si nici tu nu ai comis ceva, ca se vede camera gradinitei”, corect? Da, pentru ca tu gandesti rational. In realitate scena e cam asa:

      „Daca eu iti dau 5000 de lei, faci ce vrei cu ei, dar ma votezi sef de partid… eu ti-i dau pentru gradinita. acum nah, nu am timp sa te controlez, dar promite-mi ca asta faci”. Ala promite, dar isi ia iPhone, mertzan si un dvd player. La final ai noroc daca vezi macar tabloul ala ieftin cumparat, nu si stratul de glet si vopsea. Sau se da cu vopsea, dar e din aia la pret cuadruplu.

      Cam asta e diferenta. Este evident ca vrea sa fie ales fara sa ii pese daca banii ajung la cetateni. Altfel includea macar 2-3 amendamente de la USR+. Nu a vrut NICIUNUL. Asta dovedeste ca suspiciunile USRistilor sunt reale. Nu a contrazis niciodata cele 10 conditii. El doar zicea ca USR se opune dezvoltarii si ca blocheaza avizele si ca santajeaza coalitia. Desi in realitate el santajeaza baronii si primarii cu PNDL-ul asta.

      Dupa ce ca minte, mai e si malefic si ticalos. Si mai e si megaloman narcisist. Nociva combinatie.

      Cat despre Stelian Ion si sefa lui de la avize, normal ca l-a dat jos ca nu semna. Dar in acelasi timp voia sa si arate ca nu ii pasa de niciun acord, ca el e jupan absolut. D-aia a facut-o si pe NV seara. Dar iata contrastul cu Drula. Putea as il demita si pe el pe acelasi motiv dar nu a avut tupeu, asa ca Bode a bagat-o p-aia ca daca MT nu a zis nimic, atunci e implicit aviz pozitiv tacit.

      Daca il demitea si pe Drula, iesea si mai rau.

  5. Mari ticăloși, nu țin cont de nimic, numai de interesul lor.

  6. PNRR A FOST TRATAT IN BATAIE DE JOC PENTRU CA TOTI VOR PNDL, ADICA JAF FARA DE PEDEAPSA!

    TOTI ! ABSOLUT TOTI !

    SINGURUL PROIECT PENTRU romania, EXECUTAT CU MAXIMA DETERMINARE SI PRECIZIE: „SCAPAM TOTI, RAMANEM CU TOT CE AM FURAT SI NE DAM LEGI SA NU MAI PUTEM FI PEDEPSITI.”

    florin iordache VA FI DECORAT !

  7. Tocmai a fost aprobat. Sursa de bani nu este certa. Ei vor sa puna japca pe firmele private cu o noua birocratie E-Factura, care va fi implementata de un om de casa al lui Sebastian Ghita si care va sti permanent care firme merg mai bine. Practic daca vrei sa emiti o factura te conectezi la ANAF si iti da statul voie sa o emiti. Oare cati bani se vor obtine? Cine fura va fura in continuare, iar cine declara tranzactiile nu are nicio problema. Deci bani incerti. In loc ca din evaziunea fiscala sa facem proiecte clare de dezvolare, se sifoneaza banul public. Citu pana la urma incearca sa-si cumpere functia de presedinte PNL si de sef etern al Guvernului cu bani iluzorii.

  8. Ciobane Bucur decat sa nu pricepi o iota si sa comentezi ceea ce nu întelegi de încuiat ce esti nu mai bine te duci pe arãturã sau în padure, cum naiba nu intelegi cand sunt atatia care înteleg chiar f bine totul? Pai e cumparare de voturi,manipuleaza primarii oitele sa voteze promitandu-le iluzii, promisiuni desarye,livrand gogosi si minciuni gen ca ti’om face,ca ti-om drege in realitate neintamplandu-se nimic,doar fura si isi fac propriile interesele clicile de partid indestulandu-si borfasii si baronii