G4Media.ro

Disneyland Paris s-a redeshis după aproape opt luni / Purtarea măştii este…

Sursa foto: Disneyland Paris / Facebook

Disneyland Paris s-a redeshis după aproape opt luni / Purtarea măştii este obligatorie pentru toţi vizitatorii de peste 6 ani

„Declar Disneyland Paris din nou deschis”: După aproape opt luni de închidere, preşedintele Disneyland Paris a inaugurat joi redeschiderea celebrului parc de distracţii, situat la aproximativ 30 de kilometri est de capitala Franţei, cu respectarea unor măsuri sanitare „sporite”, cum ar fi obligativitatea purtării măştii sanitare de către toţi vizitatorii de peste 6 ani, informează AFP, citată de Agerpres.

Prima destinaţie turistică din Europa, Disneyland Paris a avut de suferit, alături de alte parcuri de distracţii, din cauza succesiunii de închideri, redeschideri şi reînchideri cauzate de epidemia de COVID-19. După o primă închidere între 13 martie şi 15 iulie 2020, parcul a trebuit să îşi închidă porţile încă de două ori.

Închis din 30 octombrie 2020, Disneyland Paris şi-a redeschis porţile joi, însă va funcţiona la o capacitate limitată. În condiţiile actuale, parcul va putea primi 28.000 de persoane, deşi capacitatea acestuia îi permite un număr de până la 50.000 de vizitatori pe zi”, a indicat Djamila Ouaz, de la CFDT (Confédération française démocratique du travail).

Dintre cele şapte hoteluri ale complexului, doar Disney’s Newport Bay Club este deschis. Deschiderea noului Disney’s Hotel New York, cu 561 de camere dedicate universului Marvel, este prevăzută pentru 21 iunie.

Potrivit CFDT, parcul a atras 3,5 milioane de vizitatori în 2020. Disneyland Paris nu mai comunică numărul de vizitatori din 2015, când a primit 14,8 milioane de persoane.

Sursa foto: Disneyland Paris / Facebook

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Nu-i adevarat.
    Am fost eu acolo acum cinci ani si nu era obligatorie!
    (Exprimarea e conforma cu ce, cat si cum se mai face la scoala in ziua de azi).

  2. După ce am citit articolul am hotărât că îmi place prima persoana din stânga pozei.